《超級機械人大戰30》2021年發售!!! (3) 7月有新料 (續)

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
竟然冇提奪魂者
有齊七大都偷笑
最多加埋大叔
仲有痴女 雙公主 杉田 雜種 妹OG曾經出過既
https://youtu.be/7sqZQZWZ4KY
講起合體技
其實我冇點用過007三條友果招
最常用都係雙子
https://youtu.be/x2VWrNpxaaw
正樹果班又唔知點解cut哂合體技
其實亂舞之太刀同圓月殺法/夢想千島鳥/真傳•火風青雲劍可以做合體技

圓: 做十字斬
夢:左右一齊向下斬
真:亂舞劈完架機落地再用真傳燒毀成部機
要整實整到嘅
不過本身憑依都已經夠你一騎當千
所以先唔整比佢地
007個招好用
雙子仲野仲勁過縮退炮 係常用
正樹琉璃個招柒
w井上同雙子重覆
雙大地中二
最主要都係比其他弱角變強
咁樣招野要set到6 7萬攻擊力得
超級戰艦大戰V
要打得有大和號 真龍
精神支援有莉古絲 泰莎
兩樣都要嘅話有撫子
咩機都可以唔駛出
但係出007就會食咗三個位
ベッキー同シモーヌ用落又唔算太勁
依部我唔肯定
Og fans人氣應該好高
但版權fans人氣好似唔太高?
t既話用夏洛克都可以清場
POJ入面其實酒鬼一定勁過其他兩個 幾唔錯個隻
007冇集中 集火能力唔及中村杉田 老師隱形人都好過佢 得起後面狙擊人
反骨女仲慘 要傷害冇傷害 唔覺特別好閃同硬 好彩普攻有遠距離
精神輔助唔錯 同埋特技配後期學隱形可以HOLD住對面 唔怕比人打死
酒鬼可以遠距離攻擊 特技仲變埋移動砲台 有鐵壁多多少少都頂到下
係衰在同反骨女一樣 3路條線周圍跳
修線中期先長用得 蘭線中期唔用得 巴線後期先長用
COE入面三個一擔擔 冇特別唔會出
睇佢之前S.R.D-S出咩就知 人氣指標黎

https://youtu.be/-zfqqM7E8zg
同埋007部機定位明明係玩遠攻
最勁大技要埋身打
roe就唔錯
殺卒用ru把槍
大絕b class入面高攻
poj咁既難度如何
冇玩開winky機戰會打到掟手掣
同埋應該都算受歡迎?
POJ特登比反骨女見到佢同男裝麗人搞gay
佢見女就溝 隊內好多人警戒佢 唔覺
同伊魯姆應該幾啱key
佢有本命 007冇 感覺渣好多
個SR point可唔可以唔好剩係set幾多turn內完成,打咁快好咩?

左擁右抱
酒鬼對佢冇野 係反骨女在意佢搞基
btw如果冇腰斬佢應該都有戲份
除佐上次講既近衛騎士團篇 仲可以有エリアル篇
男裝麗人都係エリアル出身
一次過解晒オーガイン 男裝麗人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞