《超級機械人大戰30》2021年發售!!! (3) 7月有新料 (續)

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
好彩有人開佐 不幸中佐1001
點都唔會入賤種個個

https://www.youtube.com/watch?v=jtFF2YTaix8&ab_channel=Nintendo公式チャンネル

暫時已知參戰作品
Zeta
馬反
真三一 世界最後之日
鐵甲Infinity
超力電磁俠
復活的魯魯修

更多消息將於7月11 鋼之超感謝祭公佈
https://twitter.com/srw_game/status/1404947278402527234?s=19
應該入呢度繼續討論

超級機械人大戰三十週年集中討論區(2)機戰30正式公布!!
https://lih.kg/2576582

依家係班仆街玩我,我先係正義,原因如下:
搞人個post就惡人先告狀話人賤種話人無誠信,世界上有邊個垃圾得遊戲台班垃圾?
https://lih.kg/2577896
佢係咁po link洗版更加唔想入
係有人惡人先告狀在先,我無做錯!!
含淚
白河愁邊有咁惡
只要唔擋佢路根本唔會理鳩你
成日劇情都係人地一路屌又吹佢唔脹
屈機撚嘅從容姿態
dp入面四眼禮貌地想阻住晒 愁照樣兇鳩佢叫佢用實力令佢屈服
魔裝系列成日都係唔撚据就打 雖然唔夠城管隊打
4集魔裝都有比人打柒既經驗 邊度從容
md條撚樣冇鳩用成日阻鳩住晒 又串柒柒 明顯個定位連四眼都不如 一早擋晒路啦

形容得好貼切
城管隊班友都係我唔妥你就打到你明白為止
好想佢出返交響詩篇 暫時人生中最神 SF 作品第一位。如果佢肯出嘅話我可以場場自選淨係出 Type Zero 打到爆機。

不過交響詩篇 AO 不了,個故事垃圾到當佢無出過算
AO只係一個平行時空
咁諗會開心啲
但係蘭頓同艾蕾卡都有出場,仲一家相認埋 ... 好難就咁當佢係平行時空就算數

TV個end唔撚掂
但加埋柏青哥嗰true end 套野都仲可以比到合格分數
一日一個post
條友成日咩說明都唔講 就叫人跟佢
咁人地條氣自然唔順 之後又話用拳頭講野
但又唔夠人砌 比人打走之類都成日發生
城管都類似 阻止戰爭就兩邊都打柒 唔同既係
佢地真好打 基本上冇人治到佢地
有嘢收埋唔講已經係正常劇情
因為設定上佢乜都知道晒
收皮啦屌你老母死賤種
遊戲台井台主
求詳細 !!
所以就係話去到ogmd, 主角方仲駛咩同人低聲下氣
你睇og2 嗰陣都無咩政治野,敵人夠多夠勁打到一仆一碌都夠曬多劇情啦,仲駛咩同地球圈啲高層廢up
同埋ogmd又要出曬啲舊人物,但舊人物之間又無曬啲日常互動劇情,緊湊唔緊湊,輕鬆唔輕鬆
呀博士個講法 現階段仲係估 所以唔講出黎
廢事搞亂情況 佢好打過人地時候就work
唔夠人打時候就比人打柒
仲有佢先冇咁萬能
呀妹得救係因為艾蘭
佢再本事都唔會識ゼノサキス既解除詛咒方法
唔洗咁神化佢
成日斷章取義放流料仲唔認

單機啦

我係你就深潛先

你開幾多個post 都會比人狙擊
其實我想佢加返好似alpha咁, 啲合體機可以隨時分體合體
呢個擺明竹田問題
不過講唔熱血就點都唔夠T咁廢
G高達明明係後日談,但又要塞返啲原作情節入去,阿蓮比又要爆多次狂戰士、杜門又要學多次明鏡止水,咁你不如正正經經擺返啲原作劇情落去
最ON9 係其他四子,無啦啦去到個擂台就話重拾熱情識出HYPER MODE, 可唔可以唔好咁HEA
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞