《超級機械人大戰30》2021年發售!!! (3) 7月有新料 (續)

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
佢兩個又未算好唔夾 教團入面D人奇奇怪怪都好多 最怪一定係小丑
教團D人其實係有D中二
杉田同背刺和尚個個名設定係蘭古蘭神話既其中兩個制裁之神個名
兩個祟使同杉田本名係蘭古蘭神話既英雄既名
考慮到預言者既定位 比番一兩件直屬佢部下其實冇咩問題
問題係大司教都未出齊就出佐個祟使既階級
不如話佢地係大司教 但又比較強 起碼填番兩個位先
正樹琉璃篇差唔多冇咩點郁直接放入去 反而怪
DP愁篇就改得基本上都好 唔計某D設定矛盾既話
如果有X XXXX就唔買
仲要係同王子打果陣起歌特別悲壯
點解冇多啦A夢?
係wo仲有大司教個坑未填
GGGF都千值練喎

如果真係繼續純真思念波仲買唔買
呢段劇情真係好鳩煩

因為買咗版權而盡用係合理,但係連續出3次,最後一次就日後談算啦,仲跑故事做乜
dynazenon算啦
反正咁似
幾時出都唔重要,希望今集唔會似T咁玩唔落手
希望有鐵血 想睇鐵華團有返個good ending
魔劍
可惜魔裝機神冇中文版,想睇劇情睇唔明
學日文 咁樣OGMD之前個D機戰唔洗玩強國漢化
好想見古蘭修 敵人都好
有無心得?買左書學唔明
正統玩法機戰既話
古做敵人其實仲少過做自己人
唔求咩 電童 斷空我 thx
學術台問 廢事誤人子弟
但玩game就係galgame 可以loop到聽清楚
順便打埋j
今集有無勇者特急?
搭多件G Gun
暴露年齡系列,識得呢套起碼35歲以上,嗰陣時睇亞視播,最想睇嘅就係佢嘅變身畫面。

https://youtu.be/j9GS5PZjixc
其實佢唔係比邪神洗腦外根本冇理由同玩家隊人作對
其實魔裝f去到中期班巨人出哂黎,個小丑大司教仲咁膠打正樹班人正常人諗法緊係匿埋等班巨人同魔裝機神打,自己再漁人之利
仲有個大司教話對教義最嚴苛,但隻game 入面完全睇唔出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞