[KPOP] K-POP 2021討論區(59)

1001 回覆
13 Like 12 Dislike
June Girlgroup Brand Reputation Ranking:

1. aespa
2. Brave Girls
3. TWICE
4. Oh My Girl
5. BLACKPINK
6. Red Velvet
7. ITZY
8. MAMAMOO
9. Rocket Punch
10. STAYC

Twitter啲人當廢佬榜係神咁拜
笑死 4 members group superiority
Daddy 呢
係咪哞X開?
你都係想我咁啫...
DADDY: 邊個係名井南

本來公海就唔傾呢啲公海討論得都唔慌係好事冇人講咪你講囉
仲記得之前有人話佢地啲 Melon 音源係啲飯刷出黎
成個月宜家仲係 top 100
nct今次音源好似好過exo
exo 睇個勢應該一星期內出榜
但掉返轉睇係 NCT 今次真係好成績吸到路人飯聽
無記錯 TXT 今次 24hits 好似 not in
Peak 去到 103 ...
24hit入左嘅
不過都係勁廢
Peak 103 應該係日榜
Pop~ 1%
依度都有正常討論嘅
粉刷出嚟都可以維持一兩個月係top100咪即係而家多咗好多粉粉刷唔可以令到首歌撐咁耐係榜咩?一定要有路人聽先會令到首歌在榜時間長啲咩?
其實你有無留意開 melon 榜
懷緬二代團同屌鳩人bully 既時候大致和諧
點解你咁講我由夜晚十二點出音源嘅時候已經開始刷melon
我見今次音源差過上次有啲意外
今次首歌聽一次就好鍾意
上次blue hour聽咗幾次先上腦
不過run away始終都係top1
TXT小糊團黎
上面講得勁1999sorry
應該咁講 我由melon改咗第一次制度之前已經開始刷melon 即係16年夏天個陣改咗出歌時間係晏就六點 再之前係夜晚十二點出歌
上年夏天加咗24hit 24hit簡單啲歌咪係新嘅日榜咁 24hit睇收聽人數 實時榜睇刷嘅次數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞