[KPOP] K-POP 2021討論區(59)

1001 回覆
13 Like 12 Dislike
呢套嘢好似有個香港人出咗道
【Theqoo】[組合TWICE成員Mina公開新曲中的樸振英旁白花絮]6月14日播出的SBS Power FM《崔華靜的Power Time》中,志效、多賢、Mina、定延作為嘉賓出演。新歌《Alcohol-Free》中加入了樸振英的聲音。 一位聽眾好奇加入旁白的理由時,志效笑著說"可能想炫耀一下"。Mina說:"本來錄音的時候沒有,但最後版本里有。"
唔洗講野啦 Jyp會幫佢搞掂
啱啱cb完咪雪下當休息
過一排就冇事啦
再加上大醬湯兩姊妹出黎柒
開心睇戲
24小時都未作到聲明
我估聽日啦
難得有人衝出嚟吸引目光
多日時間諗
點睇都大醬大獲d
身邊仲咁多人助攻
一定係大醬
Lia果單都仲有走棧位 都仲可以合理懷疑告唔入係因為無指明道姓
但大醬係姊妹發功 點輸
衰d講句 大醬湯一早已經冇得番身
家姐衝埋岀黎只係比人有多個位笑鳩佢
但Lia 單野直頭係大大巴打到Daddy到
加上Itzy都叫大勢女團
之前係everglow mv下面睇到有個韓仔留言話根本唔知everglow係支那公司 係成班外國人有誤解
係因為根本唔識
佢話佢地只係會聽melon top 100嘅歌
都唔識佢地 咁何來反?
Everglow韓國完全唔紅
唔關冇指明道姓事
係就算開名都告唔入
見到jungah就住就住都覺得心驚膽跳
應該一段時間唔會comeback,如果有演出就四個做住先。
覺得會拆得掂
應該話前者juicy d
唔係有說服力
係出大絕等班友之前講左唔再睇mnet 選秀都要乖乖坐低睇
呢招真係無敵
爸爸真係可唔可以收收皮其實唔同gp都唔係第一次話佢揀or作d歌唔鐘意,但又成日死都要用自己作d歌做主打,揀歌一係就老土,一係就唔岩concept.
無恥開係咁
今次呢首堅難聽 一開頭舞步都好老尷 尤其毛毛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞