[KPOP] K-POP 2021討論區(59)

1001 回覆
13 Like 12 Dislike
其實呢首歌好難聽
名存實亡 有鎭都話要出去999就知咩事啦
可惜999搞唔搞得成都成問題, 啱啱又爆偶校造假
加上之前PD系列造假,mnet個朵臭晒
就算搞得成隨時都變佳恩翻版
問心CLC 可能唔會上一線大紅大紫
但頹既程度真係幾心酸
傻啦 遲啲都會再爆
等住Aespa自爆
CLC 啲成員講樣,大部分普通同樣衰到冇朋友,你睇吓隻泰妹,成隻史力加條女咁款,同孩子們個件比輸成幾條街,簡直趕客。係得吳承姫叫睇得吓,不過都有啲肥

歌又難聽到 紅唔起正常啦 可能要上QD先幫到佢哋
BLACKPINK電影<THE MOVIE>將於8月上映
16日據YG娛樂透露,<BLACKPINK THE MOVIE>將在BLACKPINK出道日來臨之際,於8月份在全國CGV及全世界100多個國家上映。

電影以分享BLACKPINK出道5年回憶的「記憶之屋」、個性鮮明的四名成員強烈形象的「Beauty」、傳達給粉絲們的「未公開的特別採訪」等內容展開。

另外,還將增加演唱會的5首實況,重新編輯BLACKPINK的熱門歌曲舞台,給觀眾帶來彷彿在演出現場的生動體驗。

<BLACKPINK THE MOVIE>是YG預告的「4+1計劃」的一環。
(cr naver)
竟然有火箭拳
Aespa 打低左brave girls 好勁

whatever lah
係拍電影先會認真跳架啫
4+1 以為係同人crossover
係咪會有ravi合作歌
好正
4+1計劃的其中一環
如果佢真係加一個人我就有啲興趣
太妍7月出新歌
同ravi首合作用左7個月都未作好
火箭拳值得更好
Helicopter難聽過Vanilla?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞