[KPOP] K-POP 2021討論區(59)

1001 回覆
13 Like 12 Dislike
TRAILER都放出黎 出左MV先放啦
而架咁靜唔會屌既
想pin
pin啦
加番Miyeon
因為Gidle 要玩完了

【TQ】對於LIA的爭議沒有任何反饋,繼續推進日程的ITZY

熱(兩篇)
幾時先有回應
咁April 都可以comeback 啦
DSP 可以諗諗
橫掂而家成員名個個都up 得出
我屌你老母 個乜鳩Lia仲可以光明正大行出嚟繼續行程????憑咩??
#FreeHyunJin
一個冇指明道姓但屬實 仲可以出嚟圍威喂
一個有指明道姓但冇證據顯示屬實 就被daddy即時掉入雪櫃雪到而家都未放翻出嚟
如果真係有做韓國個邊點會放過LIA,JYP條仆街仲唔會應,俾個痛快我啦
jyp度緊啦
保:失民意,得罪旴旴
唔保:失去Lia屋企對jyp嘅投資
係,明明韓星號召力重大又多大陸人追,小d政治敏感
唔保lia,係失去美國夢多d加佢入去無非係英文好
jyp點都要回應下la,係因為無指名道姓所以告唔成,定大家有牙齒印,定真係有bully
【Joynews24獨家】[Stray Kids 6月末發表新曲回歸!!]15日據歌謠界人士消息,Stray Kids將於6月末發表數碼單曲,據悉這是組合從2019年開始的Mixtape企划中的一環,含有對粉絲的感謝之意。同時也是組合除《Kingdom》競演曲外,在去年9月發表正規1輯後續專輯《IN生》後時隔約9個月的新曲。
人性美國夢!
7定8
鬼叫辰辰唔夠人屋企有錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞