[KPOP] K-POP 2021討論區(59)

1001 回覆
13 Like 12 Dislike
8. 媽媽是台灣人,爸爸是香港人,結果他支持一個中國?
希望佢咪再上我獨 本身都唔覺得佢好好笑
真係一句講晒,真係咁篤眼篤鼻咪用幾秒時間block…唔想block咁咪當睇唔到囉屌一屌又嘈多幾版,邊個先係真心想洗版阻人追po嗰個,一目了然
Henry拎住加拿大護照奶支那同吳亦凡一鳩樣奶又奶唔晒
呀爸呀媽都係中國人
姐係佢係正正宗宗嘅中國人(加拿大藉)
幾時轉返個國藉
咪撚再po aespa啦
一開始話首歌唔好聽人又醜
而家melon上到#3 mv差唔夠400萬就過億
一巴巴摑到班反aespa黨口腫面腫左右兩邊面紅哂叫人點落台
燈左一次未夠下次cb先再bin過
T寶咪又係上返去#14
感覺而家Amber都準備行佢哋條路
Henry同Jackson兩條撚樣一啖擔
以前覺得佢幾有才華
覺得留喺SJM因為外國人冇機會發揮
加埋佢係半個香港人

不過幾年前開始奶人民幣之後就不了
要奶就要放棄加拿大國藉去奶啦
Amber韓國都冇咩機會發展
咪又同Henry一樣走到扮中國人奶囉
淨係記得佢首trap
同埋個陣believer
幾有才華都好最後都係奶共
以前睇f(x)覺得佢到最後都唔會奶,點撚知呢條死TB去咗支那發展仲公開認自己係支那人,屌,做到咁樣真係好撚肉酸,唔該佢咪撚話自己f(x)出身

已經奶緊啦 係人民幣既味道呀
以前都覺得佢係中性形象 幾型
上完個大陸節目 陣大陸tb徐出晒嚟
唔係話tb錯
但嗰種大陸平胸女剪男人頭扮tb好令人討厭
差D唔記得Henry喺韓國開台菜餐廳
首Trap係好聽
但之後好似冇咩成績??
[閒聊] 隊長陣容全都是K-POP出身偶像的中國節目

https://www.ptt.cc/bbs/KoreaStar/M.1623676458.A.3C6.html
唔知點解支那啲選秀節目女團都好似硬係要有個TB,明明支那反LGBT反得咁勁
以為佢會專心喺美國發展
點知又係去支那做老師
原來實時上到第6
去美國發展點夠去奶人民幣咁容易
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞