[KPOP] K-POP 2021討論區(59)

1001 回覆
13 Like 12 Dislike
如果itzy 停埋,三年紅既女團差唔多停晒,勉強得番loona係度
論15打後既女團
其實唔算好多有上升空間

呢6年經歷101/303之後
能夠紅到既都打回原形

(G)I-DLE,Momoland,Itzy,April,Fromis9

剩低既係原本已經ok
TWICE,MMM,RV,BP

呢幾年比較有進步咪得OMG
新人就AESPA,Stayc

然後好似WJSN,Lovelyz,Weki Meki呢d我覺得都去到樽頸
Cherry Bullet,Rocket Punch感覺上公司冇咩規劃就出

之後剩返Everglow,DC
Everglow我覺得韓國反華情緒或多或少影響佢哋

最有可能爆既係Dreamcatcher
1. 啱啱comeback其實成績開始已經有人留意
2. 女團格局變咗
3. 下次cb應該可以爆到

同埋最令人意外既Brave Girls

呢兩年既新人其實好有機會
例如 Weeekly, Purple kiss
個人亦睇好Purple kiss
希望wooah紅到
覺得nana個樣係善良版irene
可惜wooah d歌仲係麻麻 雖然銷量睇到進步
purple真係搞唔掂 i don’t miss you幾好聽
20,21d新人隊隊幾有特色
攞呢首做主打唔知做乜
似化得太濃
原來佢自己都係欺凌狗
家姐引埋以前俾佢欺凌過嘅人上水
https://twitter.com/allkpop/status/1404268036484341765?s=12
好神奇 一齊對irene樣冇好感 nana我又幾中意喎
正宗無個好人
年年都講DC 最有機會上位
聽都聽到厭
同clc一樣
就黎變日經
佢哋執執個concept,歌同啲舞就應該會紅好多今次啲舞都有少少奇怪,歌繼續麻麻
咁lia應該gg
銷量都差好多倍啦,DC差唔多十萬銷,韓國都多左人講,拎CLC黎比CLC得連登吹奏
論15打後既女團

最有可能爆既係Dreamcatcher
1. 啱啱comeback其實成績開始已經有人留意
2. 女團格局變咗
3. 下次cb應該可以爆到

同埋最令人意外既Brave Girls

呢兩年既新人其實好有機會
例如 Weeekly, Purple kiss
個人亦睇好Purple kiss
希望wooah紅到
覺得nana個樣係善良版irene
可惜wooah d歌仲係麻麻 雖然銷量睇到進步
佢哋執執個concept,歌同啲舞就應該會紅好多今次啲舞都有少少奇怪,歌繼續麻麻

今次好似已經有yg嘅人幫手編舞
有無人知佢家姐ig 出事後private完又del po變public係做乜鳩
腦殘係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞