[KPOP] K-POP 2021討論區(59)

1001 回覆
13 Like 12 Dislike
你有留意開嘅
有無留意埋有幾多男團可以 keep 到首歌係 24hits 一個月
尤其是唔計 Shinee 呢啲二代團
TSKS譯漏咗「남자」(男子)兩個字
齋睇幅圖,JYP原話係問有冇芭蕾舞專攻出身嘅男偶像,佢好似諗唔起
諗起之前班員工受訪係話佢地冇假期
姐係jyp法律部同pr用左成日都未諗到點拆
其實唔只bp啦 idol啲站拎錢走佬好閑每年買sg都係場賭博

奉勸各位買sg之前睇清楚站姐/哥近半年嚟仲係咪active 同埋睇平時出post講野有冇愛定係好商業化 仲有之前有冇自己搞過應援etc
數得出嘅男團咪三個bts多粉多路人聽 SHINee少活粉多路人聽 dream好肯定接近全部都係粉刷 因為頭兩日嘅收聽人數最多 24hit最高23位之後嘅第三個時段已經跌到落31位 再之後都係咁跌 唔會見到首歌停咗係一個位置到好耐 如果有路人聽嘅話應該可以唔會係咁跌
李準??
佢諗清楚先覆好過啦
咪寫埋d垃圾唔夠一粒鐘就俾人駁哂
平行時空d錢點算
華可可返工場d辛苦錢mola
佢地之後成個星期都係40呢個 range 上落
點叫係咁跌
中間仲逆行過
如果係飯刷出黎你都幾睇得起 Dream
比我就庭外和解再道歉潛一排
用語言偽術兜靚d
海外fans實力撐
反正依家韓國風向已經gg
Daddy又贏
嚟嚟去去都係個班人聽 每日聽一次就可以計收聽人數 我諗你睇少咗而家韓國dream粉嘅力量…不過我真係唔知中間有逆行過幾時嘅事?你有冇ichart圖 想睇下
真嘅我只可以話佢地做到啲17粉TXT粉exo粉同埋......….....姜丹粉都做唔到嘅嘢
咁會被人話告唔入先道歉好假

如果單野係假
jyp收集下證據確保100%告得入再告 同埋盡快澄清保住個形象好過

如果單野係真
咁一開始告已經on9 依加都唔會有期望
dream粉比唔上佢地刷下載刷得咁勁
姜粉係刷下載方面世界第一 唔洗鬥
你以為其他個幾隊好紅咩
冇記錯lia係出道前已經有人爆料
好老實講假既機會唔大
依家popo搜證完都話冇任何偽造 虛假言論既證據
唔係一年前先爆咩
你高估左TXT fan嘅威力
唔多記得
個時bully 101太多人
佢地之後成個星期都係40呢個 range 上落
點叫係咁跌
中間仲逆行過
如果係飯刷出黎你都幾睇得起 Dream
嚟嚟去去都係個班人聽 每日聽一次就可以計收聽人數 我諗你睇少咗而家韓國dream粉嘅力量…不過我真係唔知中間有逆行過幾時嘅事?你有冇ichart圖 想睇下
真嘅我只可以話佢地做到啲17粉TXT粉exo粉同埋......….....姜丹粉都做唔到嘅嘢
總之dream男團無可能有路人粉 明白?

咁先啱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞