[KPOP] K-POP 2021討論區(59)

1001 回覆
13 Like 12 Dislike
呢度係好嚴 以前仲嚴,而家好左啲
我有一兩個stalker mon住我
cm 30秒已經負皮 又唔敢block
自從po多左彬彬
我都feel到有人實比負皮比我
BTS 7月9 CB 快D死
隊長陣容全都是K-POP出身偶像的中國街舞節目

王一博 (UNIQ成員)
韓庚 (前 Super Junior成員)
Henry (前 Super Junior M成員)
張藝興 (EXO成員)

來源: theqoo https://theqoo.net/2028065531

1. 暈,我沒認出來那個是韓庚....

2. 這種程度的話是韓國節目了吧

3. SM的比重真大ㅋㅋㅋㅋㅋ

4. 原來Henry也是喜歡China money的人啊...

5. Henry竟然跑去中國了.. 以後在韓國的節目上不想再看到他了

6. Henry只有在中國沒工作的時候才會來韓國吧

7. 中國人都會先來韓國當偶像出道再回中國ㅋㅋㅋㅋ 韓國只是個跳板

8. 從Henry出現在抄襲版的'一日三餐'後我就...

9. 中國沒有人才了嗎

10. Henry是最不應該的ㅋㅋ 他又不是中國人ㅋㅋㅋ 而且他還有在上韓國的節目耶,以後韓國有他的節目我絕對不看

11. 我以前真的很喜歡Henry的說,但看到他支持中國之後我就不喜歡了

12. 對Henry好失望

13. Henry別想再回來韓國活動了

14. Henry不是台裔加拿大人嗎? 哇,真是ㅋㅋㅋㅋ

15. SM就是C-POP的起源呢
Cr 韓國翻譯評論站

牙彬唔洗理佢地 靚仔唔怕睇
Henry係咪上過我獨嗰個?原來咁奶
韓國之前屌中國人名單入面有佢
隊長陣容全都是K-POP出身偶像的中國街舞節目

王一博 (UNIQ成員)
韓庚 (前 Super Junior成員)
Henry (前 Super Junior M成員)
張藝興 (EXO成員)

來源: theqoo https://theqoo.net/2028065531

Cr 韓國翻譯評論站

Henry 連中國人都不是仲要去奶
唔係嚴既, 雙重標準姐
我係旴旴呀吊你個奶星…
我寧願睇牙辰牙彬都唔想睇西巴
PO 相/BEHIND比人屌,
每日PO 相講早晚安冇人屌
諗到了, 牙YUU以後PO AESPA再講早晚安
仲要唔只post behind
連啲唔關事嘅自拍都post埋過嚟
之前好似係Stayc(?)啲behind自拍post上嚟就俾人屌叫返圍爐
而家屌post aespa啲behind/自拍就俾人屌雙重標準
有班8婆覺得咩辰辰好好笑架
今晚屋企可能ㅅㅂ ㅅㅂ咁世界大戰
大醬會唔會用擺咗幾個月嘅大醬湯毒死智障家姐㗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞