[投票] 我篩選左16隻近十年最佳遊戲

869 回覆
45 Like 221 Dislike
其實騎馬同gta一樣都係中間會有劇情鋪排(主線個時) 不過好多人覺得揸快車好爽,騎馬好悶,咁就放棄左隻好game
無skyrim
成個post入面少數玩左陣就玩唔到落去嘅game
Odyssey咁多負評
兒登真係冇改錯名
遊戲體驗極差,最難太難0容錯,易一格就太易
因為連登班毒撚一見到啲卡通就當係細路驚
100%有難度
我好似仲有關係月球背面勁撚難攞
係咁比粒飛彈追9住
同一個世界觀?
單人故事方面rdr2>>>>>>>>>>Gta
線上mode rdr2冇gta咁有心搞
個人會投rdr2
任記完勝
殺以達屌打
老實講,呢隻唔應該同近十年比
應該同所有遊戲比,係遊戲史上嘅經典嚟
故仔: nier,gow

玩法:ds3, bio2 re

點解冇隻狼
排名不分先後,暫時票數應該係大家預計之內:
1. BOTW
2. GTA 5
3. RDR 2
4. Witcher 3
5. Nier
Gerald 要女得女,魔物獵人無地位但始終都有人景仰

Arthur 既人生就係唏噓同坎坷好多

兩個世界觀唔同,但Arthur 係令人遺憾好多
斬機器悶到爆
合chip又dry又肝
故事overrated
有睇頭boss fight得歌劇院一個
同廠啫 都唔係同一個世界觀
根本稱唔上續集
老友 依隻唔係續集啵 同廠出番同一個題材咁解
個on9去左邊
唔知你地點諗
不過我覺得係續集
arkham knight入面bruce都自爆左
呢集就係講無左batman佢地會點做
話唔定係batman披風爭奪戰
負皮左繼續睇
OW都indie唔知你曲定直
其實係唔關事
第一 arkham都唔係個名到 唔係arkham series
第二 係第二間studio做 arkham origins個間 唔係Rocksteady
https://comicbook.com/gaming/news/batman-gotham-knights-game-not-arkham-sequel-dc/

你混淆左
GK嘅batman死 同AK嗰個batman自爆係兩個人黎
依個情況 我明你當緊佢地等同大時代同世紀之戰咁睇
但事實上唔係 作者就係唔想你地當佢地係同一個世界觀
所以WB都要專登出黎澄清番

同埋AK個尾完得咁靚 唔好出續集啦唔該
AO嗰間廠WB自己拎番黎做 結果中曬伏真係
Overwatch係多人對戰
呢關玩到掉手掣 屌晒老母先過到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞