[投票] 我篩選左16隻近十年最佳遊戲

869 回覆
45 Like 221 Dislike
佢要做到大人細路都玩到實要咁 難得好game 大人可以挑戰拎難moon 細路可以輕鬆玩
其一
大家都係走
礦野高科技路線
BF3近十年出咩
其實初初出冇耐連登仔係一致正評呢隻game 吹奏到千古一遇神game, 但後尾就有少數人屌隻game 戰鬥系統差, 即刻俾人圍插,

俾人講咗做witcher 3 係連登唔反得嘅game, 再慢慢變做反witcher 先係主流
唔撚係啊 bf4都好吹湊 多人模式好唔平行啵
特別係載具完全屈撚晒機
根本上 直接開住個直昇機圍撚住spawn point
就玩撚晒
刺針鎖定慢 距離遠又鎖定唔到 傷害低 又唔似bf1有個地對空炮台 比你打返轉頭
剩計劇本佢同witcher邊個好d
真係答唔出
另外劇本向detroit都唔差
可惜操控九流
可以殺支那人已經夠
2011年10月25日
我記得默認比你正路探索搵到的moon得500幾左右
有金熱氣球咪當自己100%lo
即使有999moon個ending都冇分別
都係最尾個張大合照

其餘幾百個用錢買咋嘛
玩下氣球挑戰 D錢賺得好快
10幾換幾百然後升級又送你幾千蚊

刁鑽D氣球挑戰你都可以整四個金氣球
然後又走去搞庫巴
攞個完美全金大合照
剛玩online冇耐
巫師有小說base同兩集game
rdr2由0開始build up Arthur
邊個神啲都好明顯
你唔識用防空載具啫當初同fd玩一架坦克跟一架防空車,已經足以追撚住人哋直升機同埋坦克嚟打
呢個好個人
係睇你鐘意中世紀史詩定西部背景
臨尾叫阿john離開幫派果度
幾十歲人打機都打到眼濕濕
真 有病之後轉做好人
有啲任都變左強迫你做好人
最尾好人結局先係真正既redemption
講講吓想重玩
鍾意中世紀都覺得rdr2好啲
重點唔係因為西部
係因為Arthur係幾咁有血有肉
當年BF2 仲好玩
師兄係咪想講第三身。。。
Soundtrack無敵
原來唔係得我一個咁諗依下真係敗筆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞