[投票] 我篩選左16隻近十年最佳遊戲

869 回覆
45 Like 221 Dislike
冇genshin impact
冇uncharted4=排名沒有認受性
石之心揀殺唔殺夫人個part玩到我勁掙扎
然後我記得DLC有個支線會去拍賣會場
當中可以同個老女人傾下偈
之後先發現原來佢係vesemir嘅舊情人
但係因為我個陣已經推完主線
所以vesemir一早已經死左
個老女人知道左之後都有啲sad
呢刻發現原來好多野都係有關連
居然冇人講MHW我接受唔到
碧咸個故好撚sad
Toussaint 又係靚到癲
齋dlc都夠提名goty
mafia
BF3 真係好好玩
當佢歷史模擬器就會好玩
同uncharted 4有咩類似
此po議員
ubi有穩定銷量仲洗乜咁爭氣
冇Bloodborne 但放隻ds3入去
真係得啖笑
憑你講呢句,成個post已經再冇任何公信力
佢哋兩隻game嘅selling point都唔撚同
Arkham city>Arkham knight
普通箭都一樣效果架
我都好驚訝…我諗負評嘅人得2個原因:
1. 未玩過 本身細個嗰陣冇乜玩mario 冇共鳴
2. 覺得好玩但未至於上到神作 因為大把game好玩過佢

但我想講如果你細過有打過下機玩Mario 大過之後玩返呢隻game你係會覺得d回憶係返哂嚟…特別係new donk city最後festival聽歌嗰part…

https://www.youtube.com/watch?v=X9GsTikSbro
Mass effect
Metro Exodus
起碼頭三啦
好玩到核爆人生中玩過最好玩既game
似喺邊,除咗大家個combat system都濕鳩之外冇乜似喎,加上Skyrim仲有mods可以做bug fixing同大量擴張遊戲內容(但畢竟係講main game,mod就唔考慮喺嗰排名啦)
fallout76
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞