[投票] 我篩選左16隻近十年最佳遊戲

869 回覆
45 Like 221 Dislike
我只係覺得角色塑造上arthur 有血有肉合理好多
Gerald 我唔覺得佢有咩慘,基本上將最好最型最man 既經歷推砌俾晒佢,咩王佢都殺晒,女又幸福的選擇,其中一個仲要強勢女王型,為人師/父方面有個青出於藍既魔界王儲,權勢賤民大媽唔like 佢更加係襯托出佢幾咁型,要風得風自出自入得黎又要黯然神傷做返幾個痛苦決定,不過基本上都係事不關己,自己依然四肢心理健存,繼續逍遙江湖,咁樣塑造一個hero果種中二自戀程度同DmC 個制作人用自己樣做新Dante 差無幾
高爾夫jeol
Xbox無人玩 陰公
其實re嘅畫澤色質都好差
3都已經唔算特別好
但re係差一大截
差到去到個黑森林後庭已經玩唔落
操作又差
新入坑真係好難搞
樓主弱智,入邊有幾隻都唔係3A嚟😂
咪公怖左有續集囉
都冇batman 續乜鬼
RDR2應該前過GTAV
Nier 用手機game budget 整出來
3A? 邊度3A 呀?睇過?
可能佢以為非indie就係3A😂
我覺得R星要我地騎咁耐馬就係為左劇情殺想我地傷心

而佢好成功
老實講Bf 1 唔差 佢既畫面最有feel
同埋啲soundtrack好正 一戰代入感好勁
Halo 3 總銷量1400萬,Gear of war有冇一集有呢個銷量?今年Microsoft E3個封面係用Halo定Gear of War?Microsoft用行動證明咗邊個好啲啦
我玩RDR2 仲投入過玩GTAV
真係好易令人代入番當時係1900時生活嘅模式
不過速食撚一定會話悶話節奏慢
屌我玩左百幾個鐘
我係細到要瞓廳,下格係書枱,上面係床嗰隻…

連床都冇位畀我玩…
相隔6年既2017都係
唔知下一個6年後2023會唔會又出個豐收年
一隻騰訊game都冇,樓主小心違反國安法
有冇人推介下非3A大作
對啲3A大作冇咩興趣
之前都好多人有討論過究竟爛左尾仲可唔可以叫神作

不過除左中間感覺拖得幾長之外其實真係好好玩
中共禁埋既驚 g持
十三機兵防衛圈
利申香草社打手
好game得幾十正皮

幾時出3啊白金
switch game= 3A?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞