九巴仔十呎碌鳩怒屌農場老母暨連登巴膠哀悼MF5119壞車冇得整專區

1001 回覆
11 Like 8 Dislike
屯門入面唔近屯門鄉事會路嘅地方根本都係垃圾
講完
話鳩知你506做得幾好
坐10分鐘接駁就係10分鐘
等車又係時間
住得屯門耐
真係發覺時間係應該比自己浪費
而唔係比啲多餘,外來嘅野浪費
勸#176條柒頭咪撚再吠 已經block咗你
你有你嘅自由comment
不過唔會覆你
同早幾日安定晏晝 甩到16分鐘一班506仲大把小學雞同老母等
頭都不回上614P先講奀唔係嘅 近富健仲有44可以上
當然唔會預個個有嗰種避開人流嘅sense
但依家夏天 等車熱係一定會feel到
啲人都係無感覺寧願繼續熱住等
所以都真係deserves 506做到咁 4號月台做到咁
啲人又錯撚晒
間公司又錯撚晒
真係中國人不是蘑菇啲fd咁 冇得救
點講都好
呢到都永遠唔會有符合水平嘅服務提供到
建議天南嗰個 咪鬼講咩碼撚又吠咁咁咁
都廢鬼事理咁多 講嚟都晒氣
由鳩呢到啲交通繼續玩撚算啦
要碌慢線入迴旋處外圈
之後先至入到觀塘站巴總個站喎
甩到幾架一齊嚟就係
冇車咪又係變蛇餅

仲有喎 作為alternative
段估去到西鐵站嘅706同507比
706會多啲位上返去 又密啲又一定拖卡車程又會短啲
門面唔見得天北接駁服務差啲
(當然個站多人落 實際返去天北嘅數目就難計)
同埋K76總站個穩定性點都高啲
同你506無定向失驚無神比前車甩咗比真係
唔記得講 506放學時間可以美樂做區間直去西鐵站
K76朝早欣富閣車疏到
西鐵去到錦上路
265B都唔知出到天水圍未

你試吓265M密返D
265B隨時成lot人大欖落車
問題係元朗啲車唔入大馬路真係死
其實搭元朗車啲人都唔係住喺大馬路果一頭
佢哋都係去到大馬路再轉小巴
同埋其實元朗南班友都習慣咗搭邨巴/小巴去到大馬路再轉
好少搭68E轉
60之前先減完
69x
垃圾廢線
欣富上車真係好撚搵笨
天恒就keep住有車,假頂閘都飛鳩你站
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞