九巴仔十呎碌鳩怒屌農場老母暨連登巴膠哀悼MF5119壞車冇得整專區

1001 回覆
11 Like 8 Dislike
睇文就好似只揸上下繁,中間休息。
但唔知會唔會被拉扶去揸發財車

日屌夜屌要求290行隧道嗰班人咩來
以前坐680,馬鞍山方向第一城至濱景永遠唔會順燈,有上落快極都應該要10分鐘先過到濱景
681好少人搭,少人到出12米8,少人到朝早開3分鐘一班

你用下個腦(如有)都唔會用google map同要上落客嘅巴士嘅時間嚟比
20個到啦不過一個12.6都幾和味
個時好似馬鐵未通車,運吉就懶醒提議取消681。唔關有無跌客事
停完畫坊唔會過到鄉議局支燈
停完濱景唔會過到油站支燈
跟680條路,咩方向都好,就算揸私家車富安 <-> 滾球場都要5分鐘啦

我諗運吉企圖殺681個年代條友根本未出世
可能佢覺得運吉署有水晶球
如果運吉提出得就合理既話我反建議運吉/巴士公司所有提案都應該即時落實
唔洗經區會通過
人口普查有通勤方式統計,有齊數據有咩好拗
夠膽講而家過咗東隧大佬山最塞嘅時間(大概7點後),681仍然係咁多條東隧線返新界/九龍最好客嘅一條線之一
唔駛話數唔數據,根本就咁都有眼睇

最好笑係條友係咁死撐
應該681=601>619
Cut 11係邊個主意唔覺得會過到
Hi Archer Lam
運吉真係好戇尻
條馬鐵起到咁,去市區無限轉線
斬佢條命咩
81C
嗰陣時好似有計劃將281A兜落大圍取代81C
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞