九巴仔十呎碌鳩怒屌農場老母暨連登巴膠哀悼MF5119壞車冇得整專區

1001 回覆
11 Like 8 Dislike
問題係69C同269P都好疏,有車先會過檔
269P同269M又鐘意一齊到站
265B有車既話都有唔少忍痛過隔離隊上車,罰企多兩個字
非低地台巴士都有人要竟然唔賣?
我想69C咁改多d
天影路直達天恩再上天恆
因為車況一定好過批殘廢14xx/16xx
同埋帳面價值
14xx/16xx賣得高價好多
直頭轉車站>天慈路>濕地公園路>天瑞路>天秀路>天葵路啦

理論上呢個走法應該最快
最啱天北心水
63x轉左美旺特快 大把旺角客唔搭59 60 67系 寧願去到轉車站再轉番雖然班次疏但佢美孚前都坐滿7-8成 有時頂埋閘 去到屯轉落左一批又上番一批去洪水橋嘅人
仲有269C呢
依家天恩坐269C同69C分別其實唔大
69C改完之後不如做返天秀路好過

再唔係繁時再拆多一兩班69S
轉車站>嘉北>頌棋>天恩
上唔上埋天恆就再諗
今期交換禮物終於唔玩man
試搭半個月,其實去中環都ok
可能因為我呢邊搭屎水真係太慢
前者衰開post洗板
後者衰開4個分身
點樣負法,有屯轉架263 先發揮100% 功能喎,下路又唔駛捱全程52x,洪水橋又可以唔駛下下靠元朗車(有68A / 63x 駁入去)
請留意用戶名稱
佢寫個啲嘢同支共官方啲文章一樣
長篇大輪但永遠唔知佢講乜
講開老新早期啲車 5041+陣味都唔差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞