九巴仔十呎碌鳩怒屌農場老母暨連登巴膠哀悼MF5119壞車冇得整專區

1001 回覆
11 Like 8 Dislike
60 啲班次好奇怪 下晝2-3點冇咩人反而開得密過非繁 幾分鐘一班 繁忙反而7-10分鐘一班

btw 應該67 先係最少客 試過斷纜返唔切車 其他幾條要企 67竟然仲有孖位揀
因為506 下繁係西鐵條隊仲長過轉車站等59
無反對過
咪引戰好無?
62x 全日之後 上繁就話有p 車 同而家冇咩分別 但

下繁就冇 而家下晝6點幾嗰幾班 駿業里都幾乎坐滿

到時全日都只係維持現有班次 但多左見車就上嘅轉車站客同埋唔怕慢過258p 嘅客上

到時會唔會法院已經要企人 九龍灣開始可以飛站
等等先
我講嚟講去都淨係話鐵三角適用於天北-尖咀
唔好無限延伸
青衣工業中心Ive 個邊完全唔中呢
啱啱收工搭NA34
落車先見到原來有痕車妓淥猿開fb live
呢幾日返工
日日都有一大班人喺貨站外面影相
咁可以拉去青衣站青衣西路
再改276去大欖轉車站
其實開荃灣特車仲好啦 如心開經大河道 青公上欖隧 天澤邨清客 咁咪可以用12.8米 順便做埋荃灣西同楊屋道 一程過返天北同西鐵有得競爭
270B都停到
270a疫情前星期五六晚有個位數班次都可以打爆上公路
Btw 278x不如踢去太平或清河啦
嘉福以北搭279轉大欖m車繁時非繁都一定快過278
K53同67系有咩關係
個人覺得67好過66少少
60過密講咗好多年
反而63上座率其實唔差
碼頭點都多過藍地/置樂/富泰景峰/兆康下話
所以我唔明點解招標唔招埋
原來而家變到咁樣 10年前常客
日日都有K65/K74 B10M打仗 仲要係定時間定點
上廣有人上278X
其實279A取代279X全日好過
還掂華明一定278快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞