九巴仔十呎碌鳩怒屌農場老母暨連登巴膠哀悼MF5119壞車冇得整專區

1001 回覆
11 Like 8 Dislike
依家得你係到玩ja bo傻鳩
加49X分段回水,搞掂
應該用85A改去窩打老道,海泓道至奥運站
287X拉上廣黃,加經愉翠一城富麗豪濱景,改經大埔道,彌敦道逆走至加士居道,至紅磡站,281A改經濱景碩門富麗豪,多石街至水泉澳後跟前287X出入青沙,雅翔道,柯士甸道,上海街及眾坊街

草巴放到下年端午都唔知行唔行到
張圖係咪暗串緊龍混堆線兜到仆街
唔知下次停紅磡站,仲有冇接駁車呢
乘客可以在大圍轉乘屯馬綫前往
師兄坐咁多單唔會坐到懷疑人生咩
坐綠線去何文田
再轉他媽線
岩岩見到新巴Youngman係長安回旋處入青衣城方向操車 用黎行948 ?
去到青衣工業中心見部Youngman行去南橋方向
佢好似話短貴長平問題先有shuttle+免費車程
不過通車之後唔洗去紅磡/尖東出閘轉車

Anyway之後好似仲有最少2次
操車不限車型
港島巴士夕陽行業,除非有新發展區
有無新發展區都係霉
一季蝕2億喎 就算南區而家重建好晒都未必追得返呢2億
嗰兩億因為折舊

如果俾部車行足20年會唔會好啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞