九巴仔十呎碌鳩怒屌農場老母暨連登巴膠哀悼MF5119壞車冇得整專區

1001 回覆
11 Like 8 Dislike
同一條巴士線兩個相距好近而不合理嘅巴士站
https://lih.kg/2574192
以為睇緊精神病院
如果係962N 尾車呢

頭先好似見到呢架車入咗將軍澳
天北自己直出緊
但係馬鞍山都冇直出車
先唔合理
冬天嗰陣生意仲差
你不如講埋99
如果681厹司獨營有大隧+87K BBI同月票一定上到車
真係可以拎黎做轉車線
天帝自己唔搭巴士又唔比人搭巴士
一味攞嗰5分鐘車程嚟喊打喊殺
唔靠元朗,天水圍啲巴士執撚晒啦

X帝自己唔搭巴士又唔比人搭巴士
一味攞嗰Y分鐘車程嚟喊打喊殺
唔靠AA,BB啲巴士執撚晒啦
有坑口直出撚
你用隻屎眼睇到馬鞍山巴士過曬濱景無人 仲有681、980x、981P啲客都係鬼嚟
仲有,濱景+富安加埋點止5分鐘,連燈連上落小則10分鐘,多則15分鐘,對普遍車程都係40-50分鐘嘅馬鞍山線嚟講已經係1/3嘅行車時間,咁就緊係趕撚曬啲客落鐵啦
一堆留言龍舟快就好笑

日做14個鐘連中段訓覺好濕碎啦
auditor日做18個鐘中段冇覺訓都係咁
巴士佬特別唔捱得
你自己講完有無笑
1 681就算有肺炎之下都唔會差得過680
2 當年提出要取消681既係馬鐵通車前運吉署提意取消唔關巴士公司事 結果馬鞍山人依然用支持681
3 Google Map有巴士mode要計埋停站嫁? 非繁巴士都勉強一轉燈過到 兩繁排隊埋站到出站都去左2-3轉燈 仲未計富安又排隊 回程第一城又排隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞