九巴仔十呎碌鳩怒屌農場老母暨連登巴膠哀悼MF5119壞車冇得整專區

1001 回覆
11 Like 8 Dislike
上次坐277E見過
不過普遍R train會快啲
長沙灣社畜多
鄭X昇條小學雞搞出嚟嘅page真係睇完笑下就算
唔知支那人/香港人返支那坐車習慣,東鐵直達過海有無機會郁到B1,2,3客,有期厹好似宣傳B1轉968
加咗班再講
沙中線一開,仲有幾多人會等你15/20分鐘
早繁嘅話我冇親眼見過啦,因為塞唔塞都唔會坐巴士
但我之前扮工得閒到睇痕記啲片,見到有幾個人企,嗰班好似係7點鐘W3

不過都係唔多人
係咪姐姐客支持
不過將來182都咪話唔危
中上環段不嬲收視唔高
金鐘同去程灣北客應該可以全走
回程柯布連道開始先叫可以同鐵爭
678 死咗咁上水咪冇佢地最鍾意嘅新城
到時307+永吉街特可以星期一至六上繁往港島+下繁大埔可以分拆做907+174+172+972
907大埔中心至廣福跟907C至金鐘站
972翠怡街至大埔中心後跟907出入西隧,干諾道中,紅棉路,軒尼詩道,怡和街至高士威道後跟307P至北角,172北角-英皇道-高士威道-怡和街-軒尼詩道-後跟174
174金鐘站-軒尼詩道-馬師道天橋-紅隧不停站-公主道天橋-窩打老道天橋-獅隧不停站-獅公後跟307
到時由182X全日+982系取代
都可以
幾時開番關都未知數
但大埔要坐K車/ 71A/ 化碟線,如果307可以去埋化碟嘅話一定有人等,始終好遠,之後客量可能唔會點變

同埋中環要抽翻啲線離開電車路啦,所有公司都好中意入電車路,最後大家一齊喺利源東街、中環街市逐部逐部排隊入站
由入電車路嗰個Y字型路口開始就一直慢車,碌到西港城
收皮啦齋托bam咗冇得玩就走嚟連登鳩up
講政治嘢都係咁on9
唉都係block咗先
307呢
要睇下怡和街有無quota喎
收你$12.6一個,唔使俾隧道費唔使塞車對比970/970X都係收$12.7又要塞彌敦道又要比西隧錢,又比吓38/42,一位$7.8但係要塞香隧老母,行車時間分分鐘同33X有得比。點會唔好賺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞