九巴仔十呎碌鳩怒屌農場老母暨連登巴膠哀悼MF5119壞車冇得整專區

1001 回覆
11 Like 8 Dislike
其實荃灣都少左好多工廠,變緊做住宅區,二來成批M 車線係 N 年前仲玩緊中環坐全紅線去荃灣再轉入屯門,所以先區區有M 。(南豐中心向地鐵站個面以前全部賣野食仲要好柒旺,因為你入屯門要帶定糧草,唔係會餓死/周圍都開餐就係你無得食個下你會好想死。)
如果大欖轉車站有個位可以比巴士回頭返去天水圍,就可以玩一堆短車配一堆長車。
問題係依家好多Office搬入荃灣
其實有
不過好似係要照比隧道費
252 有固定客源,同埋你做閪左班友轉場坐K 巴駁鐵就長遠少客(K 53 呢期好神勇勁多車,早中晚Peak 仲要成日同K 51 行孖咇,即係一次過黎4架)
K51 506真係可以數得上屯門區最閪嗰兩條線
原來如此

呀仆街丫咪換走堆靚仔靜音掛牌車丫~~
又會好地地掛咗足足兩年先黎刮底
換車無所謂
唔該換返蛋
唔要受堆啪啪啪紅Facelift
但係你唔覺日日咁坐好on9 咩

明明巴士好短就入左去,坐鐵就日日行大運
咁又係
天水佢運吉先天想你上鐵,一執車天南就會無乜巴士,所以天南多數唔想攪,天北就兩頭都唔到岸,巴士要去埋南,坐鐵去到天水圍站又係沙甸。
睇下運吉署做唔做協調。
你唔好理,K巴條條賺錢(K58 我覺得會蝕),506 原本新巴做開黨鐵都要搶返黎做就知好搵。開鐵個個唔買飛要搵藍精靈捉,巴士就上車拍卡,兩個世界。

K51 就食三轉客,好少有人會富泰坐K51 去到大欖,比我都坐53 ,睇到有車就等佢。
所以屯門主力都係玩巴士。
506嘅新巴係九鐵租新巴車做
68E都未夠密,要再吸引啲先得。
博愛交匯處同十八鄉交匯處左轉道仲未開工,右轉冇再特別改善。
265M 依家回程特別班次已經係比緊隧道費
506從來都冇俾爛橙做過
唔好話龍門居 美樂嗰班係等死59m 就算搭緊259D 都落車轉
批VA都痴咗九鐵logo
利申 有份投訴265M
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞