九巴仔十呎碌鳩怒屌農場老母暨連登巴膠哀悼MF5119壞車冇得整專區

1001 回覆
11 Like 8 Dislike
佢地成日覺得南區搞到全香港巴士一齊加價
屌, 雙向分段有無埋轉乘先

成個粉嶺都靠273A 轉 屯元天車
另外我住緊條村係無東九車, 又係要靠273A
273A夜晚已經好撚疏車
呢期去左天北返工

我想講K76 真心無想像中咁快
而705 705 又無想像中咁慢
有時排得K76 來搭706 都分分鐘去到新北江
有BBI 咪搭返278X 270A 270B 嗰堆

夜晚北行270A 仲密過273A

273A 成日都收到18分鐘一班
新巴做506,真係笑死

不過當時因為租新巴車行,先體會到新巴保養真係幾差
K76有位坐/揀,返天恩天澤天恆站位靚過輕鐵
,即刻有車上嘅話一定K76最快

706慢小小但幾迫,705就慢多一截
我試過特車時段係大欖等265M,265M開足個位數都無用,頂閘入轉車站,落左幾個都清唔到轉車條龍,果次好似等兩定三架先有車頭位企
269P 69C個等車位唔係265M隔離要大遷徙
唔好69c唔好改啦 我要陪塞排隊
保羅大大嘅文基本上係垃圾廢文嘅保證
506係黨鐵唔夠車同起西鐵站先要租城巴1xx 單門,出現新巴VA係之後黨鐵再唔夠巴士用加MCW退役先租新巴VA應急同埋買二手13xx 新巴短躉應急。

反而用城巴單門利蘭果個年代係班次最穩定同服務質素最好。
506係黨鐵唔夠車同起西鐵站先要租城巴1xx 單門,出現新巴VA係之後黨鐵再唔夠巴士用加MCW退役先租新巴VA應急同埋買二手13xx 新巴短躉應急。

反而用城巴單門利蘭果個年代係班次最穩定同服務質素最好。
條友仲廢文過0生 但精神病院好多人同佢一齊討論
有買14xx
269M都係
應該係第265 B隔離
但佢擺咗同69M/X一齊
成日借d意放佢既垃圾片
唔係點叫精神病院
根本就係將啲完全無關係嘅撈埋出黎講
好似啲人講講下坑口唔知點解會講到落青衣咁
其實講到265M咁難上車
會唔會照坐番265B 69C 269A個啲會仲快啲番到去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞