九巴仔十呎碌鳩怒屌農場老母暨連登巴膠哀悼MF5119壞車冇得整專區

1001 回覆
11 Like 8 Dislike
下繁30x西樓角路去mk站坐左一個鐘
咁海麗邨理論上都當長沙灣嘅
936都聲稱經長沙灣啦
用得盲反呢個term知咩料啦
This is 屎水
不如大欖啲車唔好架架返同一條路仲好啦。
聯合收車班次
港島可以俾到九巴車次應該用鳩曬。
龍運要削車隊
見到d 車轉左比狗巴
kmb 係上市公司, 盤數要交代比股東
得唔得架
249x唔係話客量愈黎愈好 繁時頂閘咩
249X ok 喎兩繁都好多人坐,尤其喺大圍站
屯門碼頭得三條線唔夠散轉車站啲客,我見過59x 係深井吉車碌返去轉車站清客(其實佢都跑到深井做乜唔加車跑59M)
至少屯門唔會係靠一條68a做青北長安當做左青衣
其實57m轉由青南去葵芳荔景 應該非繁會有新客源 起碼唔洗同58m 67m 61m爭客
少左返工返學客量一定少左,52x 其實係食深井客所以好穩定,遲下仲有增長(三聖到小欖咁多盤入伙,佢地坐鐵又On9,所以九巴食硬呢班客)
青南之後跟43去到葵興站止步都好,話晒嗰邊行返去葵芳邨搭M線都幾遠
封左關,仲有閪人去上水咩。
接近20分鐘一班 走左班一定落晒地底
住碼頭坐鐵好On9 ,但日日見59x/m 都爆又會諗506 去屯門係頭站點都有位坐掛。其實屯門係良景/市中心日/景峰虹橋最多巴士資源,碼頭係最少但人口又多,大興就同人口老化有關,附近又無再大型新屋苑。
沙田價喎
仲有青桃美景嗰頭真係乜柒都冇除咗2班243P
去得深井唔去埋荃灣個下抵死。
好撚瘋狂,下路252 都無咁多人。
但係59M 係荃灣都打滿,59X 就接曬長沙灣個班,去到轉車站都係頂閘(呢兩個都好肯定無乜其他區人會上,因為都有專屬車俾佢地,我住下路都唔會走去上59x 去轉車站。)
青富苑入伙應該將243P全日啦
富泰 K 巴好撚密架,K51 仲要食兩轉客(富泰去兆康,之後景峰虹橋去市中心少少,由市中心屯門站去下路又係密密有客。)佢K 巴仲有車淨做富泰去兆康。所以67 無乜客。
冇人嚟咪好,278X啲gip都少曬,舒服曬
個個上熟左,同埋係九龍郵政局上260x/63x 都係一齊到轉車站(唔塞車計),同埋洪水橋上唔到268x 就去63x 。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞