九巴仔十呎碌鳩怒屌農場老母暨連登巴膠哀悼MF5119壞車冇得整專區

1001 回覆
11 Like 8 Dislike
其實九巴可以係252 個位開架龍門居特班清咁堆友。
57M 同 66M 如果唔係有人反對應該一早合併左。
就咁睇九巴好睇重良景堆客,960/258D/260X都係多車派,961 都少一截。
234x 擺明食勵城班客,深井就52x
啲車無轉車身就派去碌,應該係暫時性,通返關機管局要返啲車。
61m 食下路自有獨家客源,反而57m 同 66m 合併有出路,不過山景個區議員實屌。
所以呢堆線Cut 車好合理(以前坐261 未到富泰都未見真章,富泰勁多人返大陸,係任何時段。)
其實良田我覺得幾好
58M
58X
260X
258D
基本上已經去晒最常去嘅地方 全部都可以一程過
當然咁講嘅話市中心都得嘅
最弊「聯合到站」同「聯合收車」冇衝突
希望你有命走得出屯門碼頭
應該259B轉全日,拉去西九龍站及屯碼59A坑恢復經廣東道,九龍公園徑北行及梳士巴利道,再改經雅翔道,柯士甸道,上海街,眾坊街及屯轉,飛安定友愛。259C就拉去悦湖山莊,縮去紅磡站,改經加士居道,加經旺角道及亞階老街,59A調去59M坑轉番每日全日雙向,加到全日2-10分鐘一班,59M削到星期一至六繁時單向,59A係59M服務時間外加經荃灣站總站及屯轉,加荃灣站總站至屯碼拍卡機雙向分段。260X取消換258B復辦
57m 合併就無機會改青南去葵芳再荔景 我會覺得繼續66m做荃灣 有大興山景同工廠區客 57m就做山景 工廠區同屯轉去青南
不過厹唔會考慮改架啦
冇話唔cut得278X
T/270A+271/B/X+W3應該重組,
改為T270+271X+270A
T270改經彌敦道,梳士巴利道,九龍公園徑北行,廣東道逆走至西九龍站再全日化
271X全日化,星期一至六上繁往大埔及下繁往九龍拉上教大加經太平工業中心,那打素及埔工
270A改經太和,大埔頭,太平工業中心,頌雅路,富蝶,那打素至富亨後跟271B出入吐公,山尾街,源禾路,沙中及大會堂至原線到窩打老道,麗翔道及海泓道,改去奥運站
屯馬線全線
日間時間平均班次俾人拉到去7.0分鐘
因為屯門元朗啲區內交通幾乎全部俾晒輕鐵做
傻鳩 大西北兜到最尾
就算死落去等架做得好 唔甩班嘅506咪一樣車程耐
算啦
一個願打 一個願捱
個個見到咁嘅情況都冇晒感覺
最好就咪鬼理 依家繼續咁咪算
最worse
worse得過西鐵坐多兩個站仲要506同705 706 K76個level冇得比咩
仲要嗰度巴士同西鐵差價細啲
兩邊都係垃圾地方 有乜好爭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞