[A/I] 《二之國》吉卜力久石讓 MMORPG (1) 8號港澳台上市

1001 回覆
11 Like 66 Dislike
刷圖鑑
轉新po啦
加埋幾個教學link

景點開箱
拎裝/寵方法
野外賺金
黑沙/天2 都無比人屌得咁勁
個AI 掛機係咪每日得幾個鐘?如果要掛耐D係咪要買$58 每日?
有個online省電掛機
同你講果個離線,每日免費4個鐘
連登仔最LIKE眾人皆醉我獨醒
佢地要落深淵唔比佢地去咩
lm
講到落深淵又誇左d 呀
仆街回錯POST 自膠先
咁撚馨香咪又要抄滑翔翼、神廟、寶箱、爬山體力
所有元素全部抄哂, 之後加啲女俾毒撚抽下就講到好撚神咁
仲要係咁貼營收覺得好似好鞭屍咁
邊撚得個閒想你唔玩原神, 百貨應百客你班友課金又唔係用緊我啲錢
只不過大家都覺得原神抄得好過份, 係賤種中資遊戲
你班自high毒撚咪慢慢幻想攬住個女角玩囉
又唔抵得人地笑你地柒, 係要突個頭出黎死撐
\\如果條友係為左中資所以衝去玩,你話佢賤種,應該冇咩人反對。之前講過19幾萬次可取代性,就同你用東江水個道理一樣,你搵唔到代替品,咪繼續用\\

而加係笑緊抄到咁仲要中資都仆埋去玩呀,
而唔係咩為左"中資"而沖去玩
連人地笑咩都唔知, 仲錯邏輯舉錯例子反駁呀
靜靜地貼營收咪幾撚型囉係要打字
屌原神原來已經上升到同東江水一樣替代唔到
彈珠post confirmed
原神班痴線佬真係越唸越on9
沖入黎二之國post: "如果你唔想人玩原神,一係你就推介更好玩既game"
明明人地笑緊二之國, 自己沖入黎人地post拉客叫人玩原神
真係每一句都係突個頭出黎俾人笑同鞭屍

隻驚整裝都會出藍底裝啦 算係咁
食幾支綠水去掛幾個鐘可以整120次裝
抽到4件4星防 1把4武
試玩多兩日希望升高啲level新系統會有少少樂趣
一件4星裝一件4星武都未整到
系米通常「來歷不明的女人」卡關
講左咁耐原來原神好玩既地方就係控住隻萌角走黎走去
呢個世界除左D抱枕毒撚有咩人會覺得呢個係評價一隻驚好唔好既標準
同埋唔好成日用個市場黎做遮醜布
有demand既野唔代表果樣野係正常
孌童,human trafficking, drugs呢D都有市場
賺既錢多過你原神,但係咪應該容許呢D野出現
原神呢隻抄驚垃圾跟本就唔應該出現,玩家應該抵制
就係衰左有你呢班賤種去支持
然後你就用呢班賤種玩原神既結果去反證隻抄驚垃圾係應該出現
好心你地直接認左自己品味低下,賤種玩返D賤驚都無咁樣衰
係呀係呀,唔係拉客咁你入黎二之國post做咩嫁,做小丑呀
定係入黎展現自己眼光跟得上潮流,好識欣賞原神

仲要死雞撐飯蓋,靜靜地等個post1001咪算
小丑
低級裝備應該:

A. 餵高級裝
B. 分解
C. 突滿
D. 保留
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞