[A/I] 《二之國》吉卜力久石讓 MMORPG (1) 8號港澳台上市

1001 回覆
11 Like 66 Dislike
入錯post?? 成版都係講原神

二之國入副本lag到玩唔到
巴打個reply令我醒起要打樹怪

Btw, 135名玩家正在等候連線
有冇人開到必殺技能,係唔係要升到某個lv先有?
順住主線解就有
唔該晒咁我繼續玩先
諗住入game打野王
屌要排206個先入game
痴撚線

唔信邪走入去玩

禮包之國真係唔係講笑

大陸糞game模式
要考個牌先屌得原神
有無用windows同飲東江水?
有就即係身有屎唔可以屌原神
美國出世既黑人殘障變性女同,自出娘胎無食個一粒中國米或者用任何中國產品既聖女先有資格屌柒原神狗
Bang dream
D4DJ
唔好活喺自己世界
點水平高過法?
你講原神咁我一定係講Zelda架啦
佢抄得咁過份
冇話打唔打飛機
唔好話我知Zelda係連登小眾game呀
講一隻game唔係剩係用佢解析度黎評論
Zelda公認係open world game數一數二啦
唔使分中唔中資係人都知原神係on9仔先玩
自己玩下咪知囉
剩係識得上連登做引戰狗
唔好活喺自己世界
啱呀
https://lih.kg/2526251
5正評
283負評
眾人皆睡我獨醒
連登原神賤種每日任務:
上App台睇下近來有咩糞game
笑鳩班傻仔中伏然後推介D人去玩另一舊屎原神
如果有人話原神支制/抄就玩臭虫論圍豬圈
"你用奶共windows飲東江水有咩資格屌柒我
所有驚都係抄所以原神抄係無問題"

btw其實我本身都係想入黎睇下D人二之國點中伏法
但原狗係要露出半個龜頭刷存在感
點水平高過法?
自己玩下咪知囉
剩係識得上連登做引戰狗
唔好活喺自己世界
啱呀
https://lih.kg/2526251
5正評
283負評
眾人皆我獨醒
睇下而家個subreddit幾多人先

唔好活喺自己世界
哇好撚多人玩wor
tiktok都好賤種玩
你玩左cliff challenge未?
唔好同隻引戰狗嘈啦,邏輯有問題哂自己口水
連隻支那100%抄襲糞作都要攬上身推銷
引戰狗 + 藍屍支那仔 + 現實廢宅
無時無刻都原神原神 佢人生係得呢啲嫁咋
你又啱
玩得原神仲要開埋post都唔方正常人

你睇下呢條原神賤種心理幾撚唔平衡
一方面入呢個post要笑鳩呢度班係傻閪中撚左伏
但又要盼望呢度d人轉會玩原神
九成係玩左咁耐先發覺自己身邊圈子得自己一條原神狗
睇佢topic都知精神失常
係呀係呀 日本game最無進步
人地日本原創遊戲之後
俾你班支那蛆100%抄走再加啲野就叫進步
ching講野幾似cctoy班識講野既馬騮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞