[A/I] 《二之國》吉卜力久石讓 MMORPG (1) 8號港澳台上市

1001 回覆
11 Like 66 Dislike
好心真係爭氣D啦
其實台灣又好 香港又好 華人地區好多電話驚都比支那市場食曬
所以好似依隻二之國支那都有份投資,但係好似開發係韓國同台灣?
依加整隻咁既垃圾出黎,又話想同支那鬥
但係整出黎既野完全係令人失望
Albion online mobile版好似今日出
[A/I/PC/PS] 原神 真・[1] 日本game有進步先定連登仔醒先
https://lih.kg/2526251

現正開放接收難民
玩咗陣部機熱到傻
歐洲人歐得1,2次有鬼用
不過睇推post出速就知隻game有幾多人玩
好似之前多人玩嗰啲出唔洗1日推到幾十個post
係連登討論原神死罪黎傢 返巴哈啦

連登只准討論騰訊100%控股既Lol傢姐

玩信長大嘅我 望住原神日日比人屌抄

lol就若無其事繼續開到就黎450個post

我就知連登仔係雙重標準到極致嘅生物
難你老母西 死賤種快撚d死啦
二之國好冇玩?
全世界冇驚玩都唔會玩你隻賤種支那驚
二之國哈啦板提原神咪一樣bp到摺疊
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=37619&snA=1478
就算唔理佢係支那抄game
單機game走嚟接mmo難民,笑咗
究竟二之國好唔好玩

當我冇問過
sor
唔好玩
開新ser未
其實你地踩死另一隻驚都唔會改變到原神係炒驚狗既事實
你地班原神狗淨係識臭虫論,人地舊屎臭過你自己舊屎就無問題
利申:二之國係垃圾我download都廢事,LOL呢D支那垃圾我都唔撚玩
隻隻驚都抄架啦
MMORPG咪有人做先之後其他人見到抄
躝啦你咪又係雙標賤種狗
LOL炒就夠膽屌, 然後自己玩原神就捧上天
你真人係咪facebook見到個啲藍屍油頭毒撚
玩原神玩到咁無自尊, 陰公
係其他驚抄原神
咩叫隻隻驚都抄?
我唔知你點定義抄
我自問對抄既定義算寬鬆
大家做open world無問題,唔通淨係比capcom做ftg咩
操作似無問題,大家都係上下左右咁行
但原神係除左呢D係連角色設計,場景,音樂,道具,敵人外觀甚至行為都抄足BOTW
我明白好多遊戲都有互相借鑿甚麼抄襲某些部分
但原神抄到將人地成隻遊戲既外皮去包裝自己課金垃圾真係無撚恥
我唔會阻止你地玩,因為原神,神魔呢D抄驚垃圾就好似抖陰咁
將正常人同賤種區分出黎
你班賤種快D課撚曬副身家比支那狗啦
個副本點先過到
請真全世界好多遊戲都有抄 / 借鏡, 大把人都會屌
但係我真係好少見到原神呢種抄得咁無恥
最無恥係班柒頭fans自己主動突個頭出黎俾人屌咁撚賤種
快啲課金望住啲女角打飛機啦

https://youtu.be/54HusgL2aD0
原神邊撚度係mmo呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞