[A/I] 《二之國》吉卜力久石讓 MMORPG (1) 8號港澳台上市

1001 回覆
11 Like 66 Dislike
嗯???
原神由第一條demo片就畀全世界火力全開屌又抄襲又垃撚圾
足足屌左成年幾, 但唔知點解正式開波忽然爆紅左
尋日原神官方放幾張J圖出黎班日本仔同鬼佬打晒飛機
明明垃撚圾, 狗都唔撚玩, 同薩爾達擺埋一齊都夠整臭薩爾達個名,
但就多人玩到我追開既同人畫師唔少都畫原神圖, 一開twitter唔想睇都睇到
白貓有送石
依隻有冇?
但白貓個年代D GAME都要操作有技巧閃下BOSS技 同諗出咩人
講緊都8年前game黎
未玩到個到
我都希望可以比小課玩家生存
so far玩左咁耐電話驚最鍾意依隻既畫風
咪完全係啲泡菜抽野收藏升戰力auto game
唔知有無得掛機farm
希望有,同埋可以掛下裝,好似天2M咁
比無課/小課都玩到落去
一抽都冇
有裝同無裝真係差勁遠
好似話28lv先掛到機(唔肯定)
無課14lv已經玩唔落去
會卡主線主到想喊
最好多啲人棄咁就唔駛再排隊
小課真係唔洗諗,直接DEL驚等下隻好過
呢類驚你無課直頭玩唔到,小課玩得極痛苦
課好課滿先會有體驗
玩下睇下點先
我唔會一開驚玩個幾個鍾就話無得玩
雖然好多巴絲卡主線
我由今朝9點開始排隊, 前後玩左4~5個鐘, 前期見畫風幾正又夠人多, 改完名都諗住買幾個新手包起步, 仲心諗部手機終於有野玩.

點知掛多陣主線己經卡關, 諗住出去外城掛下機升番幾LV再試, 點知食完個飯番黎掛成個幾鐘經驗值條BAR都好似無郁過, 呢D體驗真係聞所味聞, 最慘隻GAME連武器都分屬性, 基本上一打開角色果幾十格個個都係課金位, 唔課連生存都成問題, 個坑太深果斷放棄

己剷.
唔課月卡就永遠比人少8%攻速
未見過孤寒成咁,一抽都唔撚送
過關拎鑽石仲要你夠戰力先過得,要過首先要夠戰力,課金先易谷到戰力,即係你想R D過關鑽返黎抽野,首先你要課左金先
要抽5種屬既武真係呆撚左
佢地好快見人流跌得勁咪驚
無咗班小課同無課PVP比人虐
班課長真係會課咁多玩單機GAME咩
仲有移速係另外一張月卡黎
巴哈大把有經驗既人都已經預視都會係櫻大戰2.0
係真係樣樣都要錢喎
台灣個邊D 主播真人示範4個鐘課左幾皮twd 先順利玩到落去唔駛收台
間廠商都要sponsor 主播重課 嚇走唔少人 算唔算倒自己米
其實係,
點都要有D甜頭留D無課/小課玩家
如果唔係邊個做炮灰
一兩個月費包哂嗰啲GAME先多人玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞