[A/I] 《二之國》吉卜力久石讓 MMORPG (1) 8號港澳台上市

1001 回覆
11 Like 66 Dislike
佢地覺得自己一玩就要玩到最勁果班
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=37619&snA=1503
因為你地仲未升上去囉
30之後就要掛機
但唔課又難掛
總之,課啦
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=37619&snA=1491&tnum=2&bPage=2
呢編叫做正常心得, 可以參考下
懶人包:製作武器跟防具,保底30次 3星; 90次 3星; 200次 四星
https://youtu.be/ehZr2NpqkHE

請睇07:30:00開始左右
課長開紅追人殺,無人還到拖 個個等死

仲唔快啲多謝課長比遊戲我地玩
課又點 唔課又點
唔課咪輕鬆玩囉又唔係求做最勁
各有各玩法啦
自己唔鍾意唔代表人地唔鍾意喎
DQ至少係國民大作得黎起碼仲會有家用平台新作,你睇下機戰DD

洗咁多時間資源去D垃圾手機平台,真係唔洗旨意有驚喜

老玩家屌到反艇都唔會覺醒
係咪大家都係繪架?
根本完全係數字遊戲
課長20萬戰UP 全程auto無難道
無課/小課 如果唔係歐洲人,都應該可以棄得
還好,似以前打online game刷級的感覺
我目前32級0課戰力也10萬...
沒你地所講不能玩的情況
大家玩邊個ser?
唔係話支持課金驚
但根本而家手機出得既mmo 就係p2w
唔明有咩咁特別期待
大家唔想課 但又想同課長同進度
見到係巴哈或者連登都好,都有人話唔中意課咪唔好玩囉
家下d game係咁嫁啦,又或者唔中意咪玩返家用機囉
電話game係咁嫁啦,係度屌都冇用嫁等等
其實有時候唔屌先係最冇用,d代理見反正你班友都唔出聲
咪繼續比屎你地食囉,換個皮,賺夠啦,摺埋佢再繼續
根本係無底洞咁繼續出垃圾電話game比大家去食屎
今次巴哈個邊其實屌得幾好,雖然未必有好大作用,但至少喚起大家醒覺下而家呢個年代d 電話mmorpg係咪仲要繼續課戰力
諗下以前打足全日,為ge就係趺件神裝,刷副本爆怪爆到死,最後終於趺件裝出黎個種興奮係幾開心,而家就乜撚都抽,乜撚都要用錢...
開左個王國 JustForFun
有興趣嘅巴打可以加我tg入Grp
tg: lung94628
入咗天秤
4人就唔叫MMO啦

4人=MO
MMO起碼有千人同ser,百人同場景嘅場面
其實我唔覺得佢特別坑
講重課要吊都吊天堂劍靈個d 先 啦 你話坑個d 扭蛋驚咪仲坑 睇盈收就知
其實我唔介意課
但係今次個代理真係做得太肉酸
D人先屌佢姐,天2M 無錯係課金得仲勁,
但係佢比到無課/小課人士生存,有時掛機打到D值錢野或者每日送抽都有機會有出頭天. 最小比到希望人
依加二之國唯一出路就係課,課同課
入邊咩都要抽同課,點玩落去
其實4星裝有得整出黎 不過好多人唔知就跟住吊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞