[A/I] 《二之國》吉卜力久石讓 MMORPG (1) 8號港澳台上市

1001 回覆
11 Like 66 Dislike
mmo係大型多人連線,同ser幾千人,同場景百人
mmo關open world咩事
原神明明最多4人連線嘅單機game一隻
你俾騰訊洗左腦了
希望你快d醒下
無啦啦講乜鳩騰訊
今日課撚左比原神未呀?抽野記得拍片放上抖陰
好心你班抄驚狗自己匿埋互奶傷口算啦,係都要走入人地post度搏屌
所以話你地係賤種無錯
點解講到隻game咁垃圾,但巴哈人氣咁高
騰訊同mihoyo本身唔妥
想收購收購唔到, 想告又告輸
當佢見到mihoyo整到隻原神出黎心知不妙
發起網軍攞抄黎講, 有幾誇講幾誇講到照dup一樣
台仔同連登仔首當其衝信到十足十
事隔半年全世界都知做驚玩咩
連台仔都知同botw係兩回事黎
連登同外界隔絕仲含緊騰訊網軍帶起既風向

所以你捨得醒未?
神魔排名夠高啦
D人鍾意食屎無計架
咪二次元女角整得靚有得俾毒撚J,所以受歡迎囉
咁嘅手機遊戲玩法都好意思吹奏open world
頭先街塲第一次打就過到
啲人戰力11-15萬, 隻坦有4萬幾血都頂得住隻王

巴哈有人咁講
五人副本,此招為四人打,一人卡復活 5人打龍王到狂暴後,退一人去滅團技能圈外,四人繼續打龍王 ,抓好退圈距離輕鬆過,我只玩一場,需其他人再次驗證。
想問下語言問題有解決方案未
未既話我過幾個鐘再問
想玩日版
其實我轉應該玩到,只係想玩日文版
大撚把垃圾game都營收高多人玩啦,demand證明到啲乜?你唔吹奏下騰訊嘅王者榮耀定FGO品質高?
試緊
原神我就刪左好耐

我要講嘅就係講依家個社會風氣

比騰訊狗洗腦洗到咁

係連登 求其打個原神乜乜乜就幾百負評

lol就繼續開post

做人可唔可以有小小獨立思考
真係好多
https://www.youtube.com/watch?v=TgLtAF7F_H8
求其搵一條片都咁撚多抄
係咪全部都係騰訊網軍改撚左隻驚黎屈鳩原神狗
岩岩屌完班lol賤種,你入去屌未
游水動作已經改走咗,一開始連游水動作都係同zelda一樣突進式
條片已del
https://www.youtube.com/watch?v=QIRxda4EsSU
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞