[A/I] 《二之國》吉卜力久石讓 MMORPG (1) 8號港澳台上市

1001 回覆
11 Like 66 Dislike
佢個戰鬥系統仲衰撚過D支那免洗驚
依加係拉怪拉唔到, BOSS D範圍技就算出左紅圈都會扣血
冇得用技術,只能用錢疊高戰力硬A
所以學巴哈仔話 依隻驚D職業真係玩過咁多電話驚做得最平衡
因為唔課金咩職都係垃圾
係避到既
只係而家入副本唔知點解好lag 所以先成日硬食
依個lag其實會唔會就係佢專燈整出黎
要你課金先過到?
其實唔洗課既
你肯掛機 一日都可以整到幾十件裝 好多人都出到4星 (非保底)
https://twitter.com/takigare3/status/1402759574193532928

二之國日服既服務條款, 因為話明會收集住所地址,
銀行戶口號碼等個人資料
嚇親唔少日本玩家
騰訊天美工作室將與XboxGameStudios合作
https://lih.kg/2528388

原來佛ching你真係騰訊走狗
lol騰訊全資擁有又冇問題
同騰訊合作既M$又守住美國最重要既專利

4星抽得到一件甲
(職呢:27
咪講到我地裝完Windows會玩天美啲垃圾啦

總之我點用Windows
都唔撚玩垃圾支娜遊戲就得啦
多得呢個post
我可以一次過block晒班玩原神仲要衝出嚟柒嘅支那賤種
呢個總結好片自己有眼睇
今日10號,我仲未玩到日版
戰力好低係咪做得唔夠多任
係課得唔夠多巴打
迫人課好撚垃圾
又一隻on9 game 職業又限死埋男女
艾斯塔巴尼亞的噴水池可以許願,會有獎勵(10次)
旁邊的樹可以踢,我目前踢了快20次都還是有獎勵www
路邊罐子踢破也會有獎勵(20次)
from FB
窮閪連幾百蚊買隻高質zelda 都買唔起
走去玩隻免費山塞垃圾抄game
到有一日有誠意出GAME 既廠都執哂
想玩呢D山塞垃圾抄game都冇得你玩
兩隻都垃圾 做咩要轉場去日服? 乜撚野logic黎?
信用額夠高就得啦
睇黎巴哈d 工讀生全面出手,
開始好多洗白post 話無課都玩到
果然百貨應百客
無課係玩到 但佢堆禮包野趕客都係事實 基本上你追完4星就會發現後面都係要搞原3裝/寵為主 因為要自食先覺到 覺上限係10 覺2/3開始就要食1把以上黎加成功率 你抽到原4稀有都係覺唔到上去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞