[A/I] 《二之國》吉卜力久石讓 MMORPG (1) 8號港澳台上市

1001 回覆
11 Like 66 Dislike
係 要好打後先送
BTW 隻驚除左掛機無其他野做?
副本個D打黎都好似無咩用
好撚悶
岩呀 仲觀望緊佢高LV之後係點玩法同點生存 暫時都叫有保底整裝備整4星同埋孵蛋可以孵到4星 睇埋佢高LV開齊哂D系統玩法係點先算 而家好多野都未開齊
戰鬥系統真係垃圾到...
其實剩係講抽野黎講我又唔覺得佢好坑
之前有其他game課金抽武器會抽到其他職既你先頂佢唔順...
打王 升LV 副本 搞入面D收集 搵下寶箱之類 同其他mmo大同小異 都係預你放工玩2-3個鐘收工咁 平時就掛機
玩劍士抽到法杖然後搞到你為左把武轉第二個職重生果種
營運太唔了解D人
D人係要刷首抽4星武防再加4星寵先會開局
之後玩幾分鐘之後就棄驚

好多人都淨係鐘意刷首抽

好多驚都係咁, 一開始刷到成手5星
之後D關卡幾下就打完無挑戰性可言
以前D驚都叫話你未升LVL會有TOTAL COST限住你放幾多隻5星入去
依家D驚無限COST, 你一開始抽晒咁多隻5星就可以隊晒落去秒天秒地
隻game最好玩係食花生
應該唔會有乜改善嫁啦, 目的好明顯就係吸金, 有幾多吸哂先算
你係間公司d禮包擺得上去都唔會想下架啦
反正買既人自然會買
老老實實 呢隻如果比人刷首抽既話我諗已經無左7成無腦黑既post 個個都剩係討論要刷咩開局
韓式MMO 9成都係咁

呢隻只係一隻換皮0既韓式MMO
每日掛機強化升戰力
唔知點解咁多人咁大期望
係咪餓左好耐

去隔離POST ALBION ONLINE全手動就成日有人問有冇得自動
問題係4星裝好似都有分閃底同無閃底....
重點應該係王國戰 比課長娛樂
藍底咪稀有 都會整到既 你當係其他驚抽SSR定UR咁囉 唔課都唔預自己長玩養得掂架啦 咪又係自high 然後用返D原3
呢D MMO我一向有乜用乜慢慢升上去睇劇情
又唔覺卡關 可能職業問題 我用劍士
我見人用隻鎗手真係好易死
睇低戰靠人數有無可能同高戰打 有既都叫有生存空間 mmo靠人多可以反擊既先有樂趣 純粹高戰高你1戰都可以無腦羸你既就唔會有咩樂趣可言
其實呢隻有首抽既話刷完雙原4開局又會屌無腦推主線卡LV 之類 都係會屌
職業都好大影響
我用法師無卡過

今日無聊開隻補1x lv auto已經死左2-3次
我10萬戰走去打隻7萬戰法師 (電腦AI)
打佢唔扣血我就俾佢放血輸左
無 呢隻game傷害公式用加減法 你低戰力過佢

淨係會被佢㩒喺地下打 你打佢唔入

所以課長可以1打10
琴日睇youtube有個課長咪一打十囉
係城外係咁開紅殺人
第一次玩新GAME入信箱係無禮物
信箱係係空的
課金包唯一最大問題係應該係包月個兩個
一個加攻速 一個加移速
係呢兩個好似局你課咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞