[A/I] 《二之國》吉卜力久石讓 MMORPG (1) 8號港澳台上市

1001 回覆
11 Like 66 Dislike
初頭佢地用真錢買進度 一定吊打架啦 咩驚都係
係睇之後其他人靠肝可以縮短到幾多差距
玩開都係78$左右 月卡送鑽石
佢仲要200幾$ 拆兩個月卡包
果個食相真係
主要係睇呢樣 後面就算雙卡黨果班係咪可以靠人數開拖打咁 其他mmo有D係完美控你場分哂工真係反打到無腦課長
依個真 見面禮都唔比
入左結界 咩地方都去唔到 走唔番出嚟 可以點
原來有回城 無事了
日本仔:最強糞

from 5ch
買月卡有buff這真的太扯破壞平衡,這不是說我花時間可以彌補的東西,這是要花錢才能彌補欸

依位巴哈網友講得好岩
https://twitter.com/36_ysfm/status/1402798300068155394

喺日本做生意
但法例就跟韓國...
唔覺得可以縮短
都係果句, 營收幾高都好,
都係改善唔到世人對於原神就係抄襲game既觀感
營收高只會令人覺得多傻仔課金俾佢
絕對唔會係馨香 或者鞭到人屍
班人乖乖地留係原神世界圍爐啦
跟韓國法例 要俾bank account 同id
我以為一開波同你講要課金先玩到已經痴撚線
咁我情願一開波買個CODE既野先玩到
之後唔洗點課 可以刷裝 好似真係MMO咁
但一定無可能
guild wars 2 呢類
點解每之入game都要更新300 幾mb
每次都要重新DL過係咪因為你自己部機唔夠位呀
GW2 其實正嫁
但依加D驚公司知道好似天2M依D先搵錢
個個做曬個味野啦
呢間公司真係閪到一個點

聽講之前石器時代m執過幾次 又重開返

可能驚下個月執柒時會俾日本仔告
石器個排隔半年 一年左右就出一隻 原來同一隻換皮game 同一間公司黎架😨
勁撚缺金幣
同一間啊

係咪好癲 官方幫你充公哂啲裝

隔一排再出返同一隻game 照辦煮碗 諗起都正
再癲D都見過
幾年前有隻手機GAME 度個營運執7左之後賣俾其他公司 改幾次名重生左兩三次
隻GAME仆街到, 低過建議戰力 直接打D怪唔痛

最大問題係唔知自己玩緊乜, 野就好多但無樣好玩, 淨係係度升LV

玩到38LV頂唔順棄左
不如你開隻game試下先講啦
睇片當打機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞