[A/I] 《二之國》吉卜力久石讓 MMORPG (1) 8號港澳台上市

1001 回覆
11 Like 66 Dislike
聽講個團隊資金唔係太掂
有人爆料話佢哋廣告預算就快燒完
原本想請工讀生喺唔同論壇洗白
結果淨係俾得起巴哈
巴哈屌得仲精彩過連登
完全見唔到有人洗白
del 左啦,玩左半個鐘到
平時無接觸開韓廠GAME, 想問一個問題
通常呢種課金GAME 可以維持幾耐壽命?

咁樣吸血式課金, 課完都係俾課長虐殺
中小無課唔會捱到好耐, 最後得番課長互斬, 無晒優越感,
邊個仲會俾錢玩落去
日服聽日開
老老豆豆買皮膚我都覺得課得開心
屌你移速攻速都要課真係
黑沙唔課都玩到落去,呢個真係唔得囉
係咪久石讓收好多錢
Dllm乜都要課 課完都咁難中
到中咗又係自動game我去Netflix 睇返幾套吉卜力好過

點解 女主 同 公子 處cp

認真全手動嘅咩?做任務自動追蹤都冇?
真係唔知
學到野了
自己諗下點解隻驚會比人屌到咁啦,我都未撚見過有隻驚巴哈一面倒屌佢吸血,狼死,仲要冇人出聲護航
天堂m, 一拳,死神夠係重課驚先勁,又唔見比人屌到飛天
依隻驚唔課金連主線都玩唔到,唔比人屌就奇啦,其他驚仲話唔課金成長率慢,要慢慢farm pvp永遠同中下階打都冇咩問題,依隻驚睇完個課長課完直頭可以封門既,出都出唔到去,玩撚咩
係呀,連登巴哈一齊帶風向
巴哈全頁洗版屌隻驚,個個post都過百正評,真係屎上第一隻驚可以咁
睇完d comment down都廢事,仲諗住有新驚玩
佢又唔係單單禮包問題
明顯遊戲體驗非常唔好先搞到咁
如果好嘅話人地個個係到玩緊隻GAME啦
唔係一句帶風向就可以無視所有問題
大把狂出禮包果D GAME都無人屌
本身隻GAME整得好 禮包大把人狂課都無問題
其實點解講到人地迫你auto咁
你大可以自己全手動
有玩就知唔會卡主線
卡主線係因為d人零課但全自動唔避招
好多人見人講就當係比人帶風向
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞