[A/I] 《二之國》吉卜力久石讓 MMORPG (1) 8號港澳台上市

1001 回覆
11 Like 66 Dislike
已放棄,無底洞課金
冇制接退款
痴撚線歐洲貴族
開咗個繪架Tg Group
睇人課金 除左一入game睇商城果d
之後仲有咩戰力達成禮包 乜乜地區到達禮包
抽到4星寵 之後又有果隻寵既乜野養成禮包
https://www.youtube.com/watch?v=2tvN23L9qgc&ab_channel=%E6%87%B6%E8%B2%93LanCat
幾鐘意個畫風,不過無課金好難打,仲要想肝都無得肝,因為肝完都係無乜野送…簡單D講呢個係二之國課金世界…
禮包中二國
已經課咗平平哋嘅禮包
停一停先
你當呢隻game係果d 玩幾下要睇廣告既小遊戲
只不過廣告變左 要俾幾十百蚊咁
痴撚線公司
見到抽完4星寵之後升下lv再彈個成長慶祝禮包出黎真係笑左
佢唔係要你肝,係要你賣肝
佢係要你種D肝出黎定時去賣
就黎去屙督屎都有個沖廁禮包比你課
隻GAME唔抽到4星好易卡關
佢又唔會早期送
巴哈有人咁講 笑撚死

今天我滿心期待走進一家叫二之國的麵館看著排隊的人潮等了許久終於進到店內,看著玲瑯滿目的麵食跟店員點了一碗劍士拉麵,但餐點都還沒上桌店員跟我說不好意思我們椅子需要另位計費不然你只能站著吃,我心想沒關係站著吃也可以畢竟也是有客人在旁邊站著吃麵,等待麵來到的過程中欣賞著店內裝潢心想真是不錯跟以往的餐廳風格都不一樣有著霍爾移動城堡動畫的建築物室內風格,就在此時店員又走過來說:不好意思先生我們麵煮好了但陶瓷碗筷可能要付130元才能為您端上桌,我心想靠其他麵館也沒有這樣操作啊,但點都點了麵也付錢了也只能乖乖掏錢,此時麵終於上桌看起來挺好吃的,但就在吃下去那瞬間靠怎麼有股屎味,我默默放下筷子走出店外看著其他正在吃麵的客人心想一定是我自己味覺有問題。
仲有好多人排緊隊食屎
老實講佢得個畫風唔一樣
遊戲性同好多掛機手機GAME一樣
佢依家最主要嘅拉麵得味千咁嘅品質
但就學人依樣收錢果樣又收錢
但佢策略成功左 吸引咁多人入game
入game既人多 就會有係咪都課既重課佬比錢
感覺再係咁唔使1個月D人就棄GAME
仲1個月
但如果冇平民玩家,金主都唔會自我感覺優越。睇下官方識唔識做啦

呢度要點做
仲成功響大概28/29lv前(大概半日時間)勸即大部分無課/微課玩家,淨低嘅金主就鬥有錢咁玩自動放置game
完新手任你就明點解咁多人棄
新手任都未完棄撚左
好撚反感呢d 自動app
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞