[A/I] 《二之國》吉卜力久石讓 MMORPG (1) 8號港澳台上市

1001 回覆
11 Like 66 Dislike
零課表示由開服玩到依家32lv
主線打怪有啲位因為把武/寵太廢要自己走位, 硬食基本等死
中途29lv會卡住, 但係掛機掛3個鐘就可以沖上30lv繼續做主線

可以睇我戰力真係低到仆街, 寵都係求其用啲二三星
so far暫時都仲玩到落去, 又未去到啲人講到唔課玩唔到
堅持玩純粹都係因為畫風, 玩到真係卡關就會一鳩del咗佢
想問下呢隻game掛機係咪要開住game咁掛?
如果你唔想用模擬器掛可以用佢內置嘅ai功能, 不過好似得幾個鐘
玩戰鬥力嘅game全部都係垃圾
1好玩過2 但無中文 英日有
有個獎勵既條件「使用必殺技能」點解
呢只game當互動movie咁體驗其實唔錯:

自動導航
自動戰鬥
環回360景觀
MMO元素

介面設計 同 切換 幾流暢

開個箱都要level 30
有冇人每次開game都要download過200mb
期待咁耐
失望到極致
掛一晚混沌已經夠做20把武器, 出2把3星重複可以突破
竉物蛋今朝出2隻3星
無課/輕課其實可以玩住先
玩到29暫時都未卡關
用佢AI掛機, 500細水用晒, 仲要死埋
取代原神未
我課左兩個$28,玩左5-6個鐘,然後棄左。

係,大家又唔想自動,又唔想手動,我都費事屌柒你地老母。

但呢隻係重課game,我唔係唔比你課金玩,大把課金戰士鍾意,但佢定位係唔會變,就係重課,邊到有電話game 禮包多過野怪NPC架?

我又唔係踩隻game,我都比久石讓吸引左黎玩,fine,無人迫你玩,無人迫你課金,願者上釣。

但唔好仲咁真心定假膠,覺得無課會玩到,你到時就會係game入邊有社交障礙。

再者,大家係呢個電話game世界,應該不少人奶過netmarble 野架喇。

我就果斷棄鳩左,你地棄左未呢?
想問隻game係真韓game定低等賤種支支公司但有自知知名扮人哋國家山嘅game??
隻game玩到lv5
覺得好撚侮辱玩家智商

故事 任務 可以用 on撚9 概括曬
兩隻有game唔同取向

《原神》
場景:3D
Gameplay:3D
MMO:4人
PVP:n/a

《二の囯》
場景:3D
Gameplay:2D
MMO:100人
PVP:yes
鬼佬同日本仔哩幾日係咁J流出黎既新版本地圖同角色...
隻驚有冇首抽
未玩已經見屌得咁西利
Ver 1.6「仲夏島」

都係要pay to fun and win
無課玩家表示玩到廿幾LV又幾好玩
邊有你地講到咁差 百貨應百客啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞