[A/I] 《二之國》吉卜力久石讓 MMORPG (1) 8號港澳台上市

1001 回覆
11 Like 66 Dislike
屌左lol好多次啦 每一次都成唔到氣候
最近聽講騰訊同microsoft合作
希望ching你唔係用緊windows
我見佢幫我自動DL左,但我去APP STORE睇佢又寫10號
不如去盡D叫我唔好飲東江水添啦
講緊你隻垃圾炒驚又顧左右而言他
你班原狗真係賤種黎
睇黎係用windows
奶共野都用
請教下巴打邊隻蒸餾水洗車最黃
係咪Fiji
轉左os先講顏色啦
想問有無得同玩家交易/擺檔
講緊炒驚又要spin到去人地有無用同中國有關既野
有用就都係奶共,所以做原狗無問題
強行拉曬所有人落同一個level,強行將其他人同類
一係就一齊奶共,一係就大家都無奶共
玩埋D無賴邏輯,所以話你地賤種黎
不如講盡D啦,有交稅就奶共
個pool咁大,玩原神邊有問題姐
交稅多過課原神啦
咪話隻隻驚都係抄
你玩咩驚冇抄既話我想見識下
btw你話你有去屌lol, 屌佢咩?

得啦
一個美國出世既黑人殘障變性女同,自出娘胎無食個一粒中國米或者用任何中國產品既聖女先有資格屌柒原神狗
其他人都係身有屎所以無資格
你快D玩原神啦,課左金左未
驚你活動過唔到
你噏乜
冇人講緊資格
我淨係想講連登仔雙重標準
隻隻驚都抄, 其他唔屌係屌原神
人地玩支那製驚就唔得, 自己用奶共windows日日吸啜支那東江水就冇問題
用windows同飲東江水個pool唔夠大
個豬圈都再圍大D
應個只要有輸入過大陸產品既國家就當奶共
全世界都奶共咁玩原神有咩問題姐
原神撚收皮啦
剩係玩埋啲傻閪game當寶
玩過薩爾達真係唔會玩啲咁低水平嘅game
以連登黃衛兵standard黎計真係全世界除連登外都冇奶共
即使繼續用緊windows同飲東江水
想問下apps台邊隻水平高過原神?
所以咪話聖女先可以屌柒原狗
其他人都用過中國野,身有屎
點可以對原狗說三道四
你課身家未呀?金都唔課入其他post叫人玩原神
唔夠愛wor,拿拿臨課幾pack先啦
求其搵隻音樂game都夠啦
On9仔
希望你有返少少閱讀理解能力
你已經一而再再而三地九唔搭八
冇話過好愛原神
見你地屌二之國做下好心叫你睇下咩叫有質素既手機驚姐
即係邊隻?
繪架開唔到角
原來係原神仔自卑
“點解你地隻隻都唔屌,係要蝦我地原神黨
“點次次次開post都幾百負評,我唔制
成班連登仔自欺欺人
Zelda得個720p都可以打哂飛機咁
一埋人盲反圍爐人反佢又反
講中資大把game都中資,傳說/lol又唔見佢地反
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞