[A/I] 《二之國》吉卜力久石讓 MMORPG (1) 8號港澳台上市

1001 回覆
11 Like 66 Dislike
獵戶座有冇認真玩下既香港公會😖

~~ 轉自巴哈
請問唔同職個名係咪共用

一開始揀左法師改左女人名,點知換劍士都一樣名點改名好
好想玩level5既驚
但韓文搞唔掂
殺左4個人 19萬5-pk值
打一隻怪先減5 清撚到幾時
想問係咪遲下會出清紅名禮包,99.99usd
屌係因為期望越大 失望越大
佢課哂係唔貴 但就代表好好玩咩?手機驚食慣屎就要覺得d屎唔難食 咩道理 玩法同以前支那一大堆ser既戰力網遊一樣
的確屌都冇用 而家比錢食屎已經變左做主流 班最有錢既user鍾意咩都課 係金字塔中底層既一係去玩pc game 真係冇時間玩pc就只能去搵冇咁難食既屎
琴日卡關今日去整武器防具中兩把三星武防,輕輕鬆鬆過左,以家廿三Lv
哩張gif 正
三國誌無課都玩到
包月卡歐既打得贏重課
超重課一樣可以打輸比無課
或者幾個無課已經可以打贏重課
更加無論你點課 兵力上限體力上限都一樣
仲有免費抽同保底

呢隻無課同重課打有咩生存空間?
so fking true
呢隻驚好似唔洗課
sorry 唔小心踩親你舊屎
回歸Fantasy Life Online
一係重課一係唔課, 唔好半課
屌係因為期望越大 失望越大
真係冇時間玩pc就只能去搵冇咁難食既屎

上連登講口德真係幾好笑
無課歐既會有幾多個
機戰都好重課下 追新卡追角色珠 仲要set 連點掛機刷肥 不過而家唔知個生態轉左未
咁多野要抽
你點歐都無可以打贏課長
加上隻驚一開頭仲話超越原神
據我所知支神都算係RPG驚可以避技拉打 依D好基本
佢老母 依加連拉打都做唔到 避技仲要畫面避左 但係血照扣
順數字遊戲, 依加唔屌佢課金都大把野屌
唔係話搵位入佢,上邊D野全部係營運商自己講
課金ITEMS同課金量超越原神
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞