Cambridge 畢業藍絲Sabrina Chan出軌 (5)

1002 回覆
141 Like 13 Dislike
開到5
我都係
fyy呢啲就係要人知佢係mk妹搵老細好過mmc呢種又虛偽又自命清高
請問你奇葩係噏緊乜鳩?
Fyy上一段感情揾個醫生肯無名一齊供樓都幾好,但條仔勁花心依家仲揾左個醜女結婚, 反正男人都係花心不如揾個有錢嘅
醜咩 好靚喎
Sabrina 二十歲其實樣唔錯
愈大愈殘 相由心生
威出海外今次真係 係咪又會出律師信告9個網叫佢刪post
強國台灣都報,del得幾多
有冇法律人士解答 佢地係咪無權叫連登交習巴個人資料出嚟?
屌你老母mmc打手出黎駁啦
唔好留低個負皮就走先得㗎
點會啊,佢老豆大學比成萬蚊零用錢,生日送hermes手袋比佢,佢家境應該唔會差過mmc,如果真係有依d 為左拜金嘅負面野選港姐已經挖哂出黎,佢d同學都一早爆料la
呢個全身都散發雞味

淨係知當年佢LLB grad
全班得佢一個3rd hon 定冇 hon
印左係本書度 好柒
係咩
我記得選港姐果陣挖到負面野係fyy 以前有時爆粗,其他野無挖到
不愛優秀老公偏要出軌「丑」男,我被頂級白富美的操作震碎三觀
2021年05月22日 17:13:45

5月12號,有網友發出香港名媛圈Sabrina chan陳可欣的瓜,一句「坐穩扶好」說明了爆料有多刺激。這位結婚僅僅一年的白富美,竟然被曝出軌!

這位名媛在2020年8月與天才鋼琴家孟雨晴結婚,男方不僅鋼琴彈得好拿過無數大獎,與朗朗同過台,從哈佛經濟系畢業後他還一直就業於華爾街,金融圈也混得好,又帥又有錢。

然而,就是這樣一位從各方面看都無比圓滿的女神,卻被曝出大量與其他男人的親密照,包括接吻。

照片中男方衣衫不整,女方雙手挽着男方撒嬌,兩人情難自已吻到了一起,完全不介意周圍有其他人。

這組親密照還有雙重視角,說明現場人數至少有四個,完全是當着眾人接吻。

圖里可以看見男方的臉,小眼睛大鼻子,一張長臉,說句公道話,完全沒有陳可欣的老公孟雨晴帥。一想到美女和這樣的人親密接觸,網友們都覺得太辣眼睛。

這樣看來,男方女方雙雙出軌,簡直令人咋舌。

爆料中還有一個很好笑的事情,陳可欣經常和別人說,她不愛她的老公,是為了她老公的好基因才結婚,她只是想要一個孩子。

整個瓜吃下來,只覺得陳可欣原本的老公實在太優質,長相顏值學歷一概不差,周年的時候給她送花送驚喜,求婚也搞得極其浪漫,儼然滿分對象。

網友們都不敢信,放着這樣的人,她為啥會去找一個油膩男。

同時有人找到陳可欣的社交賬號,發現她一天都沒更新動態,完全不符合她平常的狀態,覺得這個瓜百分百是真的。

不得不說,一個每天飛到世界各地天天旅遊的白富美,一個有錢有能力嫁了好老公的名媛,外表如此光鮮亮麗,曝出來的事情卻震碎大眾三觀。

出軌這樣的事情是不被世人接受的,違反道德倫理,無論是誰都不應該做。
依篇野依幾日係強國網站見到好多次 del唔到了 上面臭哂朵
我分析吓佢性格啫,全部都係based on事實去分析,即係帶唔奶共,去虛唔虛榮呢啲,純屬個人主觀意見,冇任何誣蔑成份。佢可以唔同意佢係一個咁嘅人,冇乜法律基礎教學。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞