Cambridge 畢業藍絲Sabrina Chan出軌 (5)

1002 回覆
141 Like 13 Dislike
我真係未見過個廣告
但係佢又講得出好耐之前
Wu
Diuuu.. 得我對呢條友冇興趣
佢除左日日draw attention
拋自己名校出身也文也武之外冇乜特別喎
毫無品格收養 跟得佢搵食嘅都係咁上下品啦下話

反正買保險既時候我唔揀Prudential 英國保誠 原因係因為佢

真正的智慧是懂得收斂自己的光芒,避免刺傷別人和樹敵 喵
Nicole Wu? 好似話佢都係好有錢?唔知佢份人係點,選港姐果陣吹到話咩高學歷又有錢女etc,以為harvard定yale咁高學歷,點知原來uci
哩張圖一睇就知係以前㗎啦。

個IG頭像都唔係而家嘅。
望返個IG頭像 應該係好耐之前嘅
係咪tvb嗰個呀
兩個account連cm都同一時間留
Katrina都幾黑心吓
回帶樓上鬧自己啲姊妹係bitch
話時話
如果出新post
你哋要幫手將資料cut晒返去
我搞唔掂太多了
隔離Frederick Wong所有post都消失晒 點解Sabrina Chan咁要面都會放過我哋嘅?
搵人backup定好wor
有冇人識qubee yeung???可以講下
佢應該都係上流社會人?定只係有錢人?
但係我想大家都係時候將呢個post放下喇。

就憑你呢句我即刻推一推先 ,開到(6)我都會繼續
係咪代表Frederick Wong仲猛料過 / 醒過 / 識玩過晒咩sabrina katrina
你地咁想呢個post消失仲唔快d去請教下佢,一係就呢邊貼返晒Frederick Wong d個人資料再通知佢出手

利申有份跟進同狙擊過Frederick Wong,電腦入面仲有save低佢堆相 很想要吧?
消失個post講佢啲咩?
邊個佢??? Frederick Wong應該冇上過連登講野
sor,睇錯左佢講d咩

消失的post咪主要講佢扮單身上交友APP食女
有個韓國老婆(有婚禮相),有件叫clary嘅二奶
成日話公司其實冇office,話要個靜嘅地方conference call 借勢上去交友APP yo到d女屋企,再想硬上佢地
然後有一大堆個人資料,包括wechat id 電話號碼 facebook linkedin 屋企地址等等...
繼續推
個frederick係咪已婚
係,有個韓國老婆,張結婚相仲係着晒韓國古裝長袍
嗰陣其實好多人想篤魁俾佢老婆知
但係完全冇人有佢老婆contact
Facebook嗰啲完全冇
仲有人話可能咁多ibanker娶韓國老婆就係貪語言不通所以社交圈子冇重疊
好難傳倒入佢耳,變咗好方便出面係咁偷食

相就唔post啦費事陣間真係搞到成個post冇咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞