Cambridge 畢業藍絲Sabrina Chan出軌 (5)

1002 回覆
141 Like 13 Dislike
好認同
我唔覺得我表達我對佢哋嘅睇法係人身攻擊,我由Post 1到Post 5對呢兩姊妹嘅評價都係consistent嘅,而評價時有提出分析及理據支持,亦係親身接觸過佢哋嘅感受。你認唔應同呢啲評價同埋分析係一回事,但係話我冇分析及純粹作標籤化嘅人身攻擊我覺得係唔valid嘅,因為我唔會每個留言都recap番之前嘅分析作為foundation,特別係呢個已經係Post 5。
如果去到Post 6嘅話,我可以出一篇林作嘅性格分析長文(之前好多人都話想睇),但短期內未必有時間寫完。
你寫林作,唔該寫埋二世祖鐘培生。
講開攻擊人呢個話題,我都只係口誅筆伐啫,不過有啲人真係會對人拳打腳踢,例如SC近年玩得幾埋嘅朋友Reeve。佢經常會喺餐廳或者夜場呢啲地方,喺朋友面前掌摑自己條女(CCTVB四五線姐仔Nicole),仲試過除褲屙尿喺佢身上,呢啲事好多識佢嘅人都親眼見過或者聽過。

點解佢會喺公眾場所做埋啲咁嘅嘢?好多自戀兼思想幼稚嘅有錢仔心理就係咁變態扭曲,而佢更加係享受俾人睇到呢啲佢視為係好威/domineering嘅行為,心態猶如嗰啲喺夜總會當眾羞辱妓女嘅嫖客,鍾意俾人見到佢有權力,滿足自己嘅ego。當然佢仲有其他好fucked up嘅行為,不能錄盡。

咁點解佢人格咁低劣,而SC嗰班女都知道晒佢啲惡行,都會同佢玩啊?我先前都講咗好多次,佢哋好superficial,見到人哋有錢有人脈就會一齊玩,會condone呢啲過分行為,做人根本冇moral compass;所以佢哋就算學歷幾好,扮到幾咁紳士淑女,其實識佢哋嘅人都知道佢哋只係金玉其外敗絮其中。
Reeve W?
伍樂怡又係痴得好埋一齊玩,前排見佢買生日蛋糕俾曾昭怡
呢啲地方係咪有錢人先入到?大家都覺得咁做好正常?想像唔到當眾屙尿

你會唔會認同好多有錢人心理變態?老豆老母太忙唔得閒教佢地價值觀或者老豆老母都無,係同階級朋友同學面前先人模人樣,因為自己真係好有錢,可以當好多人係狗,點對佢地都得,所以可以無視大部規則
我會繼續出 6
等你
LM食花生
伍樂怡又係擺明吊金龜咁嘅款 喺cctvb啲job少到
佢個有米男友打本比佢做wakesurf衫生意又做到冇晒聲氣
Damon同Sabrina Chan ig互相follow返大家喎,係咪復合了?
咁撚搞笑
佢男朋友係邊個?
好想知呢條友仲做過咩痴線行為
見週佢喺金鐘超市同個tb行得好埋,個tb一路行一路摸佢,由上摸到下,再由下摸到上,當時佢四圍mon住有無人見到,所以我無影低。

仲要比人係咁摸都無反抗
原來仲未被人埋單。佢個樣好似張秀文。
選tvb港姐個陣已經話同學校師兄拍拖。。
Reeve咩背景?東方話佢屋企有餐廳,仲有咩fucked up野?
其實你係唔係本人。。
幾耐之前你都知
Nicole係nicole wan?
呢個真係捉蟲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞