Cambridge 畢業藍絲Sabrina Chan出軌 (5)

1002 回覆
141 Like 13 Dislike
我記得呢個Danny好似離過婚。。。
agger ,本身mmc佢10a 港姐靠tbb出道都好,拍下戲,又幾黃。
後來tbb紅不起,做返mckinsey,日日放ot 相上ig 曬命 上新聞。 間中抽下水,變左林作咁既抽水王

同期出道既fyy反而仲好d, 起碼個人直率d. 沒mmc偽善
頭兩個post唔見咗?
SC同咗佢老闆一齊?
汁?
關顧讀者嘅好奇心,最新可靠消息係Danny搞大咗二奶個肚,同正印離咗婚,咁SC本身係三奶,但依家升格左做二奶
唔係叫Johnny咩?
邊個Danny?
boss of penetics (circle dna), boss of sc.
SC咁鐘意做人等三者嘅
sc做人設做咗成世
點解而家淪落到要做人妾侍
Danny有無咁搶手呀
結咗婚到咁多女人痴埋去
係咪喇沙仔嗰reeve?
係囉,經營咗大半生,宜家要咁委屈
有錢就有女㗎啦。人哋話晒都係香港第一間獨角獸嘅CEO同Co-founder。
我知Danny咩料
只係覺得喱啲女真心好cheap
同埋SC有無咁恨錢/閪痕
定係二奶格 鍾意做人二奶
點解要咁玩自己?以佢條件搵個同前夫差唔多嘅質素嘅人應該唔難
不嬲有錢有家底背景既男人都係咁
無論你有無另一伴 都會有女人想埋身 唔同啲臭飛大離亂個種
佢哋呢啲係真係大自然雌性會自然地被群體中最大個個雄性吸引住
其實SC年紀都唔細,佢年齡層或以上條件好嘅男人好多都taken。加上依家全香港啲富x代或者金融才俊都知道SC淫亂又鍾意俾綠帽老公戴,要搵個筍盤甚至嫁入豪門難過以前好多啦,男家都會驚俾人笑,俾人唱。做情婦或SP就唔同嘞,個男人就係鍾意你夠淫蕩。
都仲可以搵外國人,外國人唔會知,佢前夫都唔係香港人
但佢前夫都係中環人圈子
真係咁易點解麥明詩都搵唔到
SC應該唔好洋腸 搵親都係華人
睇下會唔會搵到第二個Damon囉
佢本身都有舖出軌癮。 鍾意搶人夫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞