Cambridge 畢業藍絲Sabrina Chan出軌 (5)

1002 回覆
141 Like 13 Dislike
從來無見過sabrina chan post過佢哎呀阿哥

執行董事
李國棟,69歲,執行董事,為本集團創辦人之一兼主席。彼於二零零五年十二月獲委任為執行董事。李先生為 李國樑先生的兄長及李俊豪先生的父親。李先生負責本集團策略規劃及整體管理,於成衣業及處理客戶關係 方面擁有逾四十年經驗。

高級管理人員
李俊豪,43歲,金耀集團(即高級時裝零售業務)的董事總經理及李國棟先生的兒子。李先生負責金耀集團的 整體管理、策略規劃及執行。

http://file.finance.sina.com.cn/hkdata98/hk/hk_realtime_announcement/news/20200423/9247167-0.PDF
爭家產喎,點會同佢friend, 更唔會俾人知佢其實跟老母鮑鮑換包包有違佢人生完美無瑕疵嘅追求
呢個post講個啲係咪全部變哂大陸人
又出返嚟
Bowie出埋律師信
律師信講啲咩啊?
咁唔專業嘅間律師樓,連登呢個名係巴絲打自己改嘅
創立人無話過「連登」係LIHKG嘅官方中文名喎
Sabrina終於post嘢
Happy share
好撚驚啊

繼續講
好尷尬
情人節送花俾自己咁
也並無炫耀的意思
只希望以後也可以繼續分享及交流時尚的資訊

寫乜春佢柒夠未
而家個post都已經推慢咗
佢自己炒作落去

最重要係好撚驚啊驚到仆街
驚唔記得推post
未見過律師信有咁撚柒 仲要解釋唔係炫耀 咁姐係除咗告9連登仔話佢賣之外 仲要告埋連登仔屈佢show off? 如果唔係使撚同我地解釋咁多?咁都好告
原律師信響邊度有?
講咁耐Sabrina都未出律師信啦
Nat So?
SC出左 你追返之前
Nat so 個名細細個就聽過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞