Cambridge 畢業藍絲Sabrina Chan出軌 (5)

1002 回覆
141 Like 13 Dislike
我有本事我一定會試
講真唔係話唔認同上面習巴講既野
但錢同良心我永遠錢行先 老豆老母都阻我唔到
家姐係Katrina 澳洲同結婚係阿妹
老老實實,名牌啲event真係你登記就入到。或者跟朋友入都得,其實唔難
佢d hermes袋就一定係真嘅 因為有投資價值
喺專門店買假不了
買親都係鱷魚皮
連埋配貨都要70-80萬
唔否認Katrina係hermes嘅vip
但佢之所以做到係因為佢前夫Jxxxxx Cxxx 開大水喉比佢買隻全鑽手鐲即配個粉紅色鱷魚皮birkin出嚟, 基本上你肯咁做都做到vip
其他冇喺舖頭影unboxing video嘅係咪真野就你自己諗啦

Jamie果啲就更可疑, 冇一個係專門店買嘅
佢成日喺graff harry winston 影到自己買咗咁, 但過時過節又唔見人哋送禮物俾佢, 月餅聖誕禮物呢啲熟客就一定收到嘅, 佢有唔通唔影出嚟比你地睇咩

講真Katrina收果隻五卡graff求婚鑽戒都值幾球, 佢賣返出去都買到幾個鱷魚皮hermes返嚟, 都夠佢再扮多一排嘅
睇定啲先, 第二個都未見過佢用, 未必有買到
同埋佢配咗幾多貨你計到, 應該未出到三個
Katrina有結過婚?
回顧一下Sabrina 2019年5月嘅story:

個袋假到連hermes個熨金印都冇
鱷魚皮好似大部份都係冇㗎喎
係假嘅會唔會夠膽咁樣影個近鏡
其實上吓google唔難

順便教埋你, 每一個鱷魚皮 birkin kelly constance 都一定會有燙印, 冇嘅話一定係假貨, 仲要係好流嘅假貨
冚埋左個袋就見唔到個印 上邊張相好明顯係冇冚
Hermes假已proven
Lab made 點發現?
都話喺華衣美服下面爬滿曬蝨
階級始終難跨越嘅 日子過成點得自己先知
應該都係蘇聯石。講開珠寶,我見之前佢post 佢個friend Bowie 嘅品牌,啲design 真係好樣衰,仲衰過淘寶。
之前post係咪有講Kelly Ng, Janice Leung 嗰啲,有冇人記得講過咩?del咗睇唔返
肯定係假嘅
琴晚sabrina post咗個story係hermes SA unbox隻mini Constance定constance
如果真係已經有crocodile birkin嘅人點會care to曬隻普通皮constance
應該係知道自己俾人懷疑用假袋之後此地無銀,特登想為自己平反點知做多咗
可能係circle dna打工儲咗幾個月錢先可以去買個真。
不果仲要係constance普通皮only
佢咁多有錢friend,點解夠薑用假嘢
有錢人都會用假野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞