Cambridge 畢業藍絲Sabrina Chan出軌 (5)

1002 回覆
141 Like 13 Dislike
Jamie d相好有霸氣
由其同SC果幾張
I’m winner you’re loser 咁
好撚柒
我又唔覺得佢地係到”扮”什麼名媛 只係開心正常過自己生活而已 又唔影響到你
俾連登del咗
只係開心正常過自己生活嘅話,唔係鍾意充大頭嘅話,就唔需要擺Stanford個名喺自己個profile度誤導人啦,明明只係讀過一個short course。呢啲咁嘅short courses係阿豬阿狗都可以俾錢讀嘅,梁洛施中三未讀過都讀得。

按你嘅邏輯,即係世界上唔應該有人討論娛樂新聞。

再者,你又知佢哋喺現實生活中同我冇過節,冇影響到我?
咁都得!!!?
Sc 係邊個
呢個post嘅主人公
排行鎊係保險公司嗰d營業額,應該係去sell保險吧
佢做保險經紀,所以嗰啲係業績排行榜。

SC/Katrina呢班自稱entrepreneurs但其實遊手好閑嘅偽名媛/偽KOL嘅生活咪就係日日着到隻雀咁去啲品牌events,然後互相幫大家影一大堆相放上IG,去堆砌一個所謂嘅白富美人生囉。喺呢啲events其實冇嘢做,揸住杯香檳喺度行行企企,所以佢哋通常都會搭嗲識吓其他女人,咁下次有咩活動又可以約埋一齊去,又多咗個有錢得體嘅girlfriend可以俾自己擺喺IG裝飾吓人生,營造自己啲朋友全部都係白富美嘅假象。

其實之前都講過好多次話呢兩姊妹係蠢閪花瓶,成日會同埋啲老泥妹玩(e.g. Chloe),以為人哋真係有錢人。你估佢哋知道自己喺品牌活動識嘅新姊妹Natalie係魏駿傑個貪錢淫亂前妻張利華咩,佢哋戇戇鳩鳩以為人哋係國內白富美咋
想問樓主知唔知邊個係qubee? 佢咩背景?
佢哋未必唔識張利華係乜水既,不過有啲搞笑姐,所謂白富美名媛要同張利華之流做friend,可見佢哋都真係幾可憐,冇朋友到咁,名媛wor,唔係相話識滿天下既咩,除左SC之外,仲有咩上流好姊妹呀。
Chloe條路係點鋪好?明明當年只係一個路人樣公屋妹
你講得如果我係基層人士嘅話,會唔會識到呢啲人?我又冇塊閪
支持習巴
已經確實左不是事實了
如果買假野Hermes就唔會成日邀請佢地去event,俾VIP房佢地啦
家姐現在單身了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞