澳洲移民 你問我答 (20)

1001 回覆
19 Like 2 Dislike
係呀 on9先會揀澳洲 澳洲佬個個都居高臨下咁款 繼續lockdown吓啦
有無得等開關先開始讀?
過咗去班人梗係開心啦 唔知留學生係香港幾無助
大學同政府個個都扭扭擰擰咁 問幾時過得去d澳洲佬又好似唔歡迎你
都唔知等到幾時 白白浪費青春
洗咩澳洲佬,連登都有人反對澳洲開關啦

每週250個都話會爆,會搞到lockdown
佢哋只會係屋企笑你班留學生係抵死 有病毒咪過嚟 我心諗香港仲少case過你
南澳好似有plan
其他州唔知
其實大家都係受害者,有咩好比較?
上年已經不斷開始有pilot計畫啦
點知過佐成年都係得個吉啊
淨係記得上年南澳pilot計畫起行前一日開始爆😂
跟住就不了了之
其實無可能清零啦
但班鬼又唔肯打針咁無計
請問申請Vic visa 190 ROI 嗰陣 有一部分要 please describe how you talent and work contributes to your industry sector in Victoria. Please include information about relevant qualification, work experience and contribution to victoria. 呢一part 其實要填幾多野 ? 或者應該要填啲咩? thanks. 🙇🏻‍♂️
最緊要大選連任成功😂
點解?
我都唔諗住打

況且呢隻所謂Delta真心唔勁,7new日日都breaking news話幾多幾多人感染,聽到厭

雖然全世界都唔可能清零,但大選前佢唔會戇居到咁快開關
所以真係唔洗諗開關 開得嚟都2023 快手轉場去uk/canada算
學美國咁開放晒咪好 橫掂幾時開關都一定會爆
都未開始入已經爆緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞