英國政府宣布即將糾正英國國籍法中的歷史異常現象

588 回覆
339 Like 11 Dislike
搞online application

我做土木工程 好似我2014年設計嗰條橋 啲錢係由transport for London 同transport department 兩個部門拎出嚟

差唔多過咗八年 而家都未起好 英國的基建係起得好慢

所以 我認為短時間收好多bno嘅人 係好困難
control+f
我都死咗唔少 唔係個個都有70歲命 70 80歲人又應該唔會走
仲有啲去咗外國 入咗籍
英國淨係得轉咗bc嘅stat

但係實際人數唔知點估
*我覺得死咗唔少
香港人嘅壽命 係唔係平均有七十幾八十
平均有82 但係有90歲人仲在生 就有70歲已經死咗
又打飛機
其實靜係無啦啦多左300萬選民,都已經知唔會直接俾bno變做bc
唔好講香港人善忘,到左外地部分人會揀繼續做中國人
支共靜係控制到1/10,佢都有30萬鐵票
到時真係變日落國
真係俾ROA咁BNO visa咪笑話嚟
咁正等我又試下
但改名契正本真係唔敢寄
頂多比錢整份certified true copy
我雨傘果時續
身分證都係加左英文名
但我冇理 bno用舊名照續
中間冇mention 我要轉護照名
照續到
其實好多外國政府效率高過香港好多,呢幾十年香港真係固步自封,係科技上落後人地好多
我老豆老母都係,張歸化BDTC嘅cert仲喺櫃桶度。
我老豆老母都係 x 2 . 我自己就 CUKC .
嘩,我後生過師兄少少
但係教育 同醫療 依家BNO 都有....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞