One Piece Treasure Cruise トレクル 7周年快樂!十八路同盟討伐凱多!

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
30石中左張時夫人地圖今次無打到
直接出晒成團人做新限定不過有甚平份 唔錯
出團隊限果陣已經諗幾時有草帽團,就算雙人卡都仲有得玩,而家同路飛搭既只得卓洛山治,可以萬能key哂咁多位船員
隊長用草帽團, 船員唔可以重覆...
好多角4, 5星都係索羅, 山治, 娜美, 喬巴
有辣有唔辣,所以張卡要整到好全面,連sup都冇得重覆
希望佢會改相同角色名可以入同一隊
隻驚都出左咁耐 改下都唔過份啦
有冇盟有位
開始玩返
留石抽草帽團,呢張都算幾有紀念價值
日和只可以buff兩隻,雙隊長一齊開技都只會食到先㩒果兩隻
真係谷行兩隻3.5倍攻同3.5倍亮珠黎輸出
加攻唔係計後嗰兩隻咩
即係第一隻開技既日和揀果兩隻角有食到
之後第二隻日和開完技揀果兩隻就無料到
應該因為增傷只會食最開頭出現果個效果, 之後再有增傷係無效果唔會覆蓋
所以只係食第一隻開技
啱啱試左次 兩隻日和rd1同時開技
下rd 加攻係計食第二隻日和開技的
唔通我bug左?

唔通我記錯
唔知有冇理解錯,小弟日文一般
優先度高既選擇先有效果,如果第一隻開技揀船長同左下(1,6), 第二隻開技揀右中右下(2,3), 加乘都會俾左1,6 因為有優先度較高既1(船長)
咁可能係優先度問題了
因為我係右上自己船長揀果兩隻有效果
抽到既巴打可以試下,我冇
希望聽日中到草帽團啦
開定先
[url]One piece Treasure Cruise - 草帽團全家福齊人了
https://lih.kg/hsvpeT
#1 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區[/url]
感謝比達巴 碌定過去先
原來自身船長優先 以為bug 左
6個十連 補到紅髮白鬍VS卡
兩下十連乜都補唔到

第7個十連
又要食樹皮了
勁!!課左金?
成個pool既重心俾你一個十連抽曬
One Piece Treasure Cruise トレクル 7周年快樂!十八路同盟討伐凱多!
https://lih.kg/tnwqGGX
#992 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞